Articolele din categoria ACTUAL:

Captură video
Tatăl fetei ucise în accidentul de mașină de pe litoral, provocat de tânărul drogat: Vinovat nu e doar el, ci și părinții, anturajul - Mesaj cutremurător
Marturii cutremuratoare facute, duminica seara, in exclusiviate la Realitatea Plus, de tatal fete ucise de tanarul de 19 ani, urcat drogat la volan, care a intrat intr-un grup de adolescenti pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai. Barbatul a spus ca vinovati pentru tragedia in urma careia fiica sa si-a pierdut viata nu este doar tanarul drogat, ci familia acestuia si anturajul pe care il frecenta. "Copilul meu este un copil zdobit. Am fotogafii cu ce s-a intamplat", a spus tatal fetei. Urmeaza informatii cu puternic impact emotional!
Crin Antonescu
Miza ieșirii publice a lui Crin Antonescu. Ce "mutare" uriașă se pregătește - Ar putea dinamita anul electoral 2024
Jocurile facute de partide inaintea anului electoral 2024, cand Romania se va confrunta cu 4 tipuri de alegeri, au fost anlizate de consultatntul politic Miron Mitrea in editia de duminica seara a emisiunii "Culisele Puterii" de la Realitatea PLUS. Miza este una uriasa - candidatul la alegerile prezidentiale, astfel explicandu-se - in opina sa - mutarile pe care le fac partidele zilele acestea, precum si revenirea in prim-planul scenei politice a unor personaje extrem de controversate, cum sunt Victor Ponta sau Crin Antonescu.
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
Alegeri 2024. Miron Mitrea: "Marcel Ciolacu o va pune pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei". CIFRELE FABULOASE care dovedesc potențialul
Analistul politic Miron Mitrea susține ca președintele PSD, Marcel Ciolacu, o va sprijini pe Gabriela Firea pentru a candida la Primaria Capitalei. Ar fi rețeta perfectă, în condițiile în care și cifrele unui raport de monitorizare a spațiului digital o plasează pe prima poziție pe aceasta, când vine vorba despre încrederea românilor în personalitățile din politică.
Cozmin Gușă
Scenariile alegerilor prezidențiale - Dezvăluiri bombă: condițiile esențiale - cine poate câștiga tot
Bătălia pentru primăria Capitalei este crucială pentru rezultatul la prezidențiale. Este opinia consultantului politic Cozmin Gușă, care a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre ultimele scenarii pentru alegerile din 2024 la Realitatea PLUS. Din strategia care ar putea fi pusă în practică fac parte nume grele, iar viitorii candidați au șanse mari dacă fac calculele bine înainte. 
Accident teribil Arad/ Captură video
Noi detalii în cazul accidentului teribil de la Arad! Cine era tânărul care și-a pierdut viața după ce a fost decapitat de un cablu - Detalii cutremurătoare
Apar noi detalii în cazul tânărului care a murit decapitat de o sârmă, în timp ce să plimba pe skijet! Bărbatul de 29 de ani era medic stomatolog și fiul unui renumit doctor din județul Timiș. Colegii, prietenii și pacienții tânărului sunt în stare de șoc și acum. Accidentul teribil a avut loc pe un lac din județul Arad. Acesta se afla cu un grup de prieteni în excursie. 
Victor Ponta / Foto: Inquam Photos
Soluția lui Victor Ponta după scandalul jandarmilor agresați la Costinești: Să vedeți ce repede se “răcoresc” toți “vitejii” ăștia!
Reacție tranșantă din partea lui Victor Ponta în cazul jandarmilor agresați la Costinești. Din noua poziție de consilier onorific al lui Ciolacu, fostul premier a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care face apel la autorități să adopte cât mai curând o Ordonanță de Urgență care să înăsprească pedepsele pentru cei care sunt violenți cu oamenii legii. 
Impozitarea bacșișului, un eșec total!
Impozitarea bacșișului, un eșec total! Cât a încasat statul în primul semestru al anului - Semnal de alarmă tras de experți
Eșec total la fiscalizarea bacșișului! Deși Guvernul vrea să atragă mai mulți bani la buget, tot nu reușește să colecteze taxele. În primul semestru al anului statul a încasat de cinci ori mai puțin decât estima din impozitul pe bacșiș. În tot acest timp, executivul vrea să introducă noi taxe pe care nu știe dacă va putea să le colecteze. Specialiștii avertizează chiar că vor duce la o creștere a muncii la negru. 
Nicolae Ciucă / Captură video Facebook
Nicolae Ciucă, la Hora de la Prislop: PNL va continua să fie un promotor al comunităţilor în care tradiţiile străbat generaţiile - VIDEO
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a participat, duminică, în judeţul Maramureş, la a 51-a ediţie a Horei de la Prislop. Cu acest prilej, fostul premier i-a asigurat pe maramureşeni că „Partidul Naţional Liberal va fi şi mai departe un promotor al valorilor şi intereselor României şi un susţinător al comunităţilor în care tradiţiile străbat generaţiile”.
Explozie a prețurilor la pompă! Cât a ajuns să coste un lucru de motorină - Șofer:
Explozie a prețurilor la pompă! Cât a ajuns să coste un litru de motorină - Șoferii sunt disperați: "E din ce în ce mai rău!"
Scumpiri în lanț la carburanți! Prețul unui litru de motorină a depășit din nou pragul de opt lei la mai multe stații de alimentare din țară. Grav este că specialiștii avertizează că din toamnă vom avea parte de și mai multe scumpiri. Chiar dacă la începutul anului au existat discuții pe această temă, până acum executivul nu a reintrodus compensarea cu 50 de bani pentru un litru de carburant. 
Alina Gorghiu o somează pe primăriţa oraşului Câmpulung Muscel Elena Lasconi să finalizeze lucrările la bulevardul Pardon
Alina Gorghiu o somează pe primăriţa oraşului Câmpulung Muscel Elena Lasconi să finalizeze lucrările la bulevardul Pardon
Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a somat-o, duminică, pe primăriţa municipiului Câmpulung Muscel Elena Lasconi să finalizeze lucrările la bulevardul Pardon din oraş. Senatoarea PNL a adăugat că edilul le promisese câmpulungenilor că va finaliza lucrările în două săptămâni, în contextul unui litigiu şi a deciziei Tribunalului Argeş care a refuzat anularea autorizaţiei de construire pentru reabilitarea bulevardului, însă au trecut aproximativ cinci luni şi lucrările nu sunt finalizate. „Terminaţi-l, vă rog doamnă, că doar nu aşteptaţi să tăiaţi panglica în campania electorală din 2024 şi un an de zile să stea câmpulungenii să se uite cum dumneavoastră faceţi orice altceva pe Facebook, mai puţin bulevardul”, i-a mai transmis Gorghiu, edilului USR.