Articolele din categoria ACTUAL:

Infarct
Semnul care indică un risc crescut de deces în următorii opt ani după un infarct - Cercetătorii sunt uimiți de descoperirea făcută
O persoană suferă un infarct miocardic la fiecare 40 de secunde, în Statele Unite, potrivit Centrelor americane pentru controlul şi prevenirea bolilor (CDC). Bolile de inimă, inclusiv infarctul, reprezintă principala cauză de deces printre americani, dar majoritatea oamenilor supravieţuiesc primului ainfarct şi continuă să ducă o viaţă normală, potrivit Asociaţiei Americane a Inimii.
Tatal uneia dintre victime
Mărturie sfâșietoare a tatălui uneia dintre victimele șoferului drogat din 2 Mai: "Era un copil cuminte. Chiar mă mândream şi mă mândresc că este copilul meu"
Tatăl fetei care a fost omorâtă în accidentul produs de un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurillor, sâmbătă, la 2 Mai a afirmat că doreşte ca şoferul care i-a omorât copilul să plătească şi să facă puşcărie. El a mai povestit că fiica sa luase permisul de conducere şi îşi dorea o maşină, precizând că acum i-a luat un loc de veci. Bărbatul a mulţumit, în mod ironic, Poliţiei Române, deoarece nu a fost contactat de reprezentanţii acestei instituţii să îl anunţe că fiica sa a murit în accidentul rutier.
Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - 20 august - Legenda pelicanului
Rugăciunea zileiRugăciunea Sfintei Cruci„Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui, să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul; cum se topește ceara de la fața focului, așa să piară diavolii de la fața celor ce iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul crucii și zic cu veselie: Bucură-te, preacinstită și de viață făcătoarea Crucea Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, și S-a pogorât la iad și a călcat puterea diavolului și te-a dăruit nouă pe Tine, cinstită Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmașul. O, preacinstită și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi cu Sfânta Doamnă Fecioară, Născătoare de Dumnezeu, și cu toți sfinții în veci. Amin”
Foto de arhivă
Tânăr amendat de poliție și pus să măture cojile de la semințele pe care le mâncase într-un parc. Alți doi amici ai săi, amendați și ei
Poliţiştii băcăuani au amendat trei tineri pe care i-au prins consumând alcool şi mâncând seminţe într-un parc din staţiunea Târgu Ocna. Pe lângă amendă, patrula de poliţie i-a cerut unuia dintre tineri să măture cojile de seminţe pe care le aruncase pe jos, oamenii legii spunând că astfel i-au „ajutat” pe cei trei să îşi „regăsească simţul civic”.