Articolele din categoria ACTUAL:

Gabriela Firea vs. Nicusor Dan/ Arhivă Foto
Alegeri 2024. Începe lupta pentru Capitală! Ce alianțe electorale se fac
Se ascut cuțitele pentru Primăria Capitalei! Prezența lui Nicușor Dan și a președintelui PMP, Eugen Tomac, la ultima conferință organizată de Forța Dreptei este primul semnal clar că se pregătește o alianță care să lupte pentru Primăria Bucureștiului. De cealaltă parte a baricadei este Gabriela Firea, care conduce detașat sondajele în ciuda scandalului azilelor groazei. Apropiații acuză faptul că tot scandalul a fost fabricat în încercarea de a o scoate din cursa pentru Capitală. 
Mesajul Ministerului Sănătății în cazul femeii care a născut pe trotuar, în curtea spitalului din Urziceni
Incident teribil la Arad! Un tânăr de 29 de ani a fost decapitat de un cablu, în timp ce se plimba cu ski jet-ul pe o baltă
Un accident groaznic a avut loc, sâmbătă după-amiază, la o balastieră din zona localităților Zăbrani/Aluniș din județul Arad. Din primele informații, se pare că un tânăr care se plimba cu ski jet-ul nu a observat un cablu care traversa balta și a fost decapitat de aceasta. Tanarul se afla alaturi de o prietena de-a sa pe ski jet cand s-a produs tragedia. Fata ar fi fost ranita usor. I se acorda asistenta medicala. Urmează informații cu puternic impact emoțional!
Gravidă - imagine cu notă sugestivă
Petiție pentru gravida moartă la un spital din Botoșani. Ultimele mesaje ale femeii: "Nu mai pot de durere" - Mărturii cutremurătoare
A apărut o petiție în care se cere dreptate pentru gravida care a murit în chinuri, la spitalul din Botoșani! Trei copii au rămas orfani după ce mama lor, însărcinată în trei luni, a murit deoarece operația i-a fost amânată! Femeia a ajuns cu hemoragie la spital, însă medicii de gardă i-au spus că nu reprezintă o urgență, iar specialistul care trebuia să îi facă intervenția chirurgicală a anunțat-o că va veni abia următoarea zi. Alexandra s-a stins la doar 25 de ani. Urmează informații cu puternic impact emoțional!
Robert Rindche
Destin tragic pentru colegul nostru - Robert a murit la 43 de ani
Marea a mai făcut o victimă. De data aceasta ne-a răpit unul dintre colegi. Robert Rindche, operator la Realitatea de mai bine de 10 ani, și-a găsit sfârșitul după ce a fost luat de curenții puternici din Costinești. Destinul tragic vine după ce s-a luptat ani la rând cu o boală necruțătoare. Chiar săptămânile trecute, suferise o intervenție, după ce cancerul i-a recidivat. Acum, familia deja greu încercată are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. 
Litoralul pentru toti
Litoralul pentru toți - Cazări de la 35 de lei pe noapte - Când începe programul și câte hoteluri vor aștepta turiștii
Programul “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 42, se derulează în perioada 1 – 30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon, anunţă Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Până în prezent s-au înscris în program 48 de hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţia turiştilor aproximativ 5.000 de locuri de cazare pe noapte. O noapte de cazare costă de la 35 lei pentru o persoană, cel mai ieftin pachet, fără masă, putând fi achiziţionat la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord, pentru un sejur de minim 5 nopţi.
Tanarul drogat care a ucis 2 persoane pe litoral
Cine este tânărul de 19 ani care a intrat cu mașina într-un grup de turiști, pe litoral - Era atât de drogat încât nici nu a știut că a provocat un accident
Apar noi detalii în cazul acccidentului extrem de grav de la mare! În fața anchetatorilor, șoferul care a provocat tragedia a declarat că era atât de drogat, încât nici nu a știut că a comis un accident grav. Au apărut și primele imagini cu individul de 19 ani, înainte de a lovi mortal grupul de tineri. Două persoane au murit, iar imediat după impact, conducatorul auto a fugit de la locul accidentului.