Articolele din categoria ACTUAL:

Grup de lucru condus de ministrul Sănătății, la Botoșani - Neregulile descoperite în urma decesului pacientei gravide la Spitalul Județean ,,Mavromati”
Grup de lucru condus de ministrul Sănătății, la Botoșani - Neregulile descoperite în urma decesului pacientei gravide la Spitalul Județean ,,Mavromati”
În urma tragicului deces al unei paciente gravide la Secția Exterioară Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență ,,Mavromati” Botoșani, oficialii din domeniul sănătății și autoritățile competente au luat măsuri urgente pentru anchetarea cazului și identificarea eventualelor nereguli în furnizarea asistenței medicale.
Drugtest
Câți șoferi au fost testați pentru droguri, pe litoral - Cifrele publicate de poliție
Şeful IPJ Constanţa, Adrian Glugă, a anunţat luni, în contextul accidentului de la 2 Mai, unde un tânăr de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor a intrat cu maşina într-un grup de persoane, ucigând două dintre ele şi rănind alte trei, că de la începutul sezonului estival, pe litoral, au fost depistate 138 de persoane sub influenţa alcoolului şi 45 de persoane care consumaseră substanţe psihoactive. 
Tragedie inimaginabilă: 4 membri ai unui ansamblu folcloric din Rădăuți, morți într-un accident rutier
Tragedie inimaginabilă: 4 membri ai unui ansamblu folcloric din Rădăuți, morți într-un accident rutier, după spectacol
Patru persoane au decedat, trei la fața locului și una la spitalul din Vatra Dornei, iar o a cincea a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava în stare gravă, în urma unui cumplit accident în noaptea de duminică spre luni, pe DN 17. Cei cinci erau membri ai Ansamblului „Florile Bucovinei” din Rădăuți și se întorceau de la Zilele orașului Târnăveni, acolo unde au urcat pe scenă și au susținut un moment artistic la invitația organizatorilor.
Mesajul de adio al mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii de 3 și 5 ani pe geam
Mesajul de adio al mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii de 3 și 5 ani pe geam
Apar noi date despre mama în vârstă de 23 de ani care și-a aruncat cei doi copii de la geamul unui hotel din Botoșani. Micuțul de doi ani a murit la spital iar celălalt, de trei ani, este în stare foarte gravă. Medicii susțin că acesta este în comă și doar printr-un miracol și-ar mai putea reveni. După ce a recurs la gestul extrem, femeia a amenințat minute în șir că se va sinucide și a stat agățată de pervazul balconului. Între timp, femeia a fost internată într-un spital de Psihiatrie. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Alexandra Ivanov a murit pentru că nimeni nu a ajutat-o
Primele sancțiuni împotriva personalului medical, după moartea unei tinere mame, la Spitalul Județean Botoșani
În urma decesului unei tinere de 25 de ani care a născut prin cezariană la Secția Exterioară Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean Botoșani, conducerea unității a decis SUSPENDAREA activității personalului medical care era de serviciu în noaptea respectivă. Potrivit mesajelor din telefonul tinerei, niciunul dintre medici nu i-a răspuns la apeluri, deși le-a transmis că se simte foarte rău.