MENIU

O cântăreață de muzică populară implicată într-un accident. O femeie s-a stins sub privirile fiului

Ieri, pe DN17, pe raza localitatii Reteag, comuna Petru Rares, Bistrita Nasaud, a avut un accident rutier ingrozitor. Madalina Mirza, cunoscuta interpreta de muzica populara de pe Valea Somesului, aflata la volanul unui autoturism Ford Escort, nu s-a asigurat corespunzator cand a facut un viraj la stanga pe un drum lateral, moment in care a fost surprinsa de un alt autovehicul inmatriculat in Cluj, care circula in spatele ei si care ar fi intrat in depasire, informeaza dej24.ro.

In urma impactului, masina care a intrat in depasire, in care se aflau trei persoane din Dej (sot, sotie si fiu), s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. O femeie de 44 de ani, pasagera pe bancheta din spate a autoturismului rasturnat, a suferit rani foarte grave.

Medicii ajunsi la fara locului au resuscitat-o timp de 60 de minute, dar din cauza ranilor suferite s-a stins din viata sub privirile ingrozite ale sotului si copilului. Acestia au fost transportati la Spitalul Municipal Dej pentru investigatii suplimentare. Tanara cantareata nu a fost ranita, suferind doar un soc, soarta pe care au avut-o si alte doua rude ale fetei, care se aflau in autoturism.

Politistii au demarat cercetarile pentru a stabili circumstantele exacte in care s-a produs tragedia din Reteag.

sursa foto: dej24.ro

Mai multe articole despre:
accident madalina marza