MENIU

Ponta, surpriza PSD la prezidențiale? Ciolacu: „E arogant dar nu a fost chiar un premier prost”

Foto/Arhivă/Inquam

Deși este consilierul premierului, Victor Ponta nu este membru PSD. Asta nu l-a împiedicat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, să afirme că organizația județeană Dâmbovița l-a propus pe Victor Ponta pentru o candidatură la parlamentare. 

E o propunere venită de la organizația de la Dâmbovița și vom vedea ce decizie vom lua în Biroul Permanent al partidului. Victor Ponta să știți că nu a fost un premier slab. Victor Ponta a pierdut niște alegeri. Din punctul meu de vedere, din cauza imaturității politice pe care o avea în acel moment și a felului său de a fi, mai arogant decât acceptă românii. Dar Victor Ponta n-a fost un premier prost”, a declarat Ciolacu, la un post TV.

 

Întrebat ce părere are despre afirmațiile lui Ponta din trecut, referitor la faptul că Iohannis ar fi fost pus președinte pentru a respecta cerințele unora din exterior, nu interesele României, Ciolacu a răspuns: „Pe mine mă interesează Victor Ponta dacă a făcut de râs România - și nu a făcut-o, dacă guvernul condus de el a dăunat României - și nu a dăunat, dacă e un om de stânga. În rest, declarațiile sale politice... e responsabil.”

Mai multe articole despre: