MENIU

Maria Ciobanu strălucește la 87 de ani: De ce a decis să se întoarcă în România

La începutul acestei luni, Maria Ciobanu, marea artistă de muzică populară, a împlinit 87 de ani și a avut o apariție de senzație la revenirea în România. După ani petrecuți în America, artista a decis să se întoarcă acasă, alături de soțul ei, Mircea Cîmpeanu, și să celebreze această vârstă pe tărâm românesc.

Maria Ciobanu a revenit în România

Decizia de a reveni nu a fost ușoară, dar dorința de a-și petrece ultimii ani alături de familie a fost esențială pentru Maria Ciobanu. Recent, în cadrul unei emisiuni, ea a declarat: „Cel mai bine mă simt și în America, dar cel mai bine mă simt în România, acasă la mine și mă bucur că au venit și ei și sunt fericită că sunt cu ei lângă mine

(…) Mă rog la Dumnezeu să mi-i țină sănătoși (n.r. pe copii și pe nepoți), dar și pe mine cât o mai vrea El.

Dumnezeu a fost bun cu noi că ne-a dat așa copii talentați, cu aptitudini muzicale și mă bucur de ei și îi mulțumesc bunului Dumnezeu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat așa copii și nepoți”.

Artista a exprimat recunoștință pentru copiii săi talentați și a subliniat importanța familiei în viața sa.

         Maria Ciobanu a împlinit 87 de ani / Sursa foto - Arhivă

Cu ce probleme de sănătate se confruntă marea cântăreață a muzicii populare

Deși are unele probleme de sănătate, Maria Ciobanu se bucură de prezența nepoților și de momentele petrecute în familie. Fiica sa, Camelia, se mândrește la rândul ei cu realizările copiilor, ambii stabilindu-se în America după finalizarea studiilor.

„Copiii mei deja au terminat studiile și fata, și băiatul. Băiatul chiar a terminat al doilea masterat.

Primul masterat l-a făcut în Germania, în dans, în balet, a fost balerin și având neșansa să se accidenteze și să nu mai continue cu această profesie, apoi s-a apucat de arhitectură și a terminat masterat în arhitectură recent.

Și fetița a terminat International Environmental Policies și o să profeseze în domeniul mediului înconjurător (…) Și-a dedicat și își dedică viața pentru cercetare în acest domeniu”, a declarat Camelia Ciobanu.

Apariția sa recentă pe micile ecrane a captat atenția tuturor, demonstrând că, la 87 de ani, Maria Ciobanu continuă să inspire și să aducă bucurie în viețile celor din jur.