MENIU

Adrian Cozma (PNL), mesaj de Ziua satului românesc: Veșnicia s-a născut la sat

Adrian Cozma (PNL), mesaj de Ziua satului românesc: Veșnicia s-a născut la sat

Deputatul PNL Adrian Cozma a transmis un mesaj de apreciere și recunoștință pentru valorile rurale românești, cu ocazia Zilei Satului Românesc. „Veșnicia s-a născut la sat!”, a subliniat politicianul, evidențiind importanța păstrării și prețuirii rădăcinilor identitare, credinței și tradițiilor strămoșești.

Cozma a adăugat că lumea rurală din România adăpostește o frumusețe inestimabilă care merită celebrată nu doar în această zi specială, ci în fiecare zi a anului.

“Veșnicia s-a născut la sat!” - De Ziua satului românesc, precum și în fiecare zi a anului, trebuie să prețuim cu toată forța rădăcinile noastre identitare, credința, tradițiile și frumusețile inestimabile ale lumii rurale românești.

Mesajul liberalului a fost dat în contextul organizării, la Satu Mare, a evenimentului „Satele Unite ale Sătmarului”. Aflată deja la cea de-a III-a ediție, evenimentul cultural, creștin și patrotic ”Satele Unite ale Sătmarului” a reunit sute de participanți care au parcurs călare sau în căruțe un traseu de pelerinaj între două locuri binecuvântate.

Mai multe articole despre:
adrian cozma satu mare