MENIU

Cristian Roșu, fost vicepreședinte ASF, a ieșit din cursa pentru un post în conducerea instituției

Cristian Roșu, fost vicepreședinte ASF pe asigurări, a fost forțat să se retragă din cursa pentru un mandat în Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară. Potrivit unor surse, acesta a renunțat în timp ce era audiat în comisiile de specialitate.

Comisiile parlamentare de specialitate au avizat favorabil, marţi, candidaturile Elenei Monica Stănică şi lui Ciprian Dumitru Nicolae, propuşi pentru două funcţii de membru neexecutiv în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Cei doi au fost propuşi de PSD pentru cele două posturi vacante în prezent și vor fi votaţi marţi, în şedinţa de plen reunită a Parlamentului.

Cristian Roșu, fost vicepreședinte ASF pe asigurări, și-ar fi dorit să revină în conducerea instituției, candidând pentru unul din cele două locuri vacante din Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară, pentru care au avut loc audieri marți, susțin sursele Financial Intelligence.

Pe lista de candidați pentru ASF s-au mai aflat Andrei Rizoiu (din partea AUR, care nu a reușit să întrunească numărul de voturi la numirea Consiliului ASF, lăsând cel de-al nouălea loc liber), Victor Ilie (deputat USR) și Ciprian Nicolae (din partea AUR).

Mai multe articole despre:
asf cristian rosu conducere director retas la audieri