Articolele din categoria ACTUAL:

Criminalul din Iași care și-a ucis iubita cu sânge rece, condamnat pe viață! Femeia a fost chinuită zile la rând / Captură video
Criminalul din Iași care și-a ucis iubita cu sânge rece, condamnat pe viață! Femeia a fost chinuită zile la rând
Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre cea mai oribilă crimă din ultimii ani petrecută la Iași. Bărbatul care și-a ucis iubita cu sânge rece după ce a chinuit-o cinci zile a primit pedeapsa cu închisoare pe viață. Totul s-a întâmplat după ce acesta, orbit de gelozie pentru faptul că femeia îl înșelase, a recurs la gestul extrem pentru a se răzbuna.
Jurnalist român, stabilit în Israel, prins în teroarea războiului: Un masacru. Niciun ostatic nu a fost eliberat/ Profimedia
Jurnalist român, stabilit în Israel, prins în teroarea războiului: E un masacru! Niciun ostatic nu a fost eliberat
Un jurnalist român stabilit în Israel a făcut mărturii în exclusivitate la Realitatea PLUS despre ororile la care asistă zilnic. Acesta spune că a pierdut persoane dragi și că niciun ostatic luat de teroriștii Hamas nu a fost eliberat. Potrivit jurnalistului, autoritățile de acolo au încercat să liniștească populația și au dat asigurări că situația se va liniști. 
Război Hamas-Israel/ Profimedia
Ore cruciale în războiul Hamas-Israel. Armata israeliană așteaptă semnalul pentru a intra în Gaza - Reuniune de urgență a UE - LIVE TEXT
Sunt ore cruciale în cea mai fierbinte zonă de conflict. Armata israeliană se pregătește să intre în Fâșia Gaza și chiar în aceste momente sunt mișcări de trupe la graniță. Un nou ultimatum a fost dat duminică dimineață, acesta fiind valabil până la ora 13.00. Forțele israeliene au fost nevoite până acum să amâne operațiunile din cauza vremii. În tot acest timp, Israelul a atacat Siria, iar în Tel Aviv au continuat să sune alarmele de război. Uniunea Europeană a convocat o reuniune de urgență pe tema războiului din Israel. 
Șeful judecătoarei care proteja traficanții, audiat în dosarul uriaș! Noi detalii din anchetă
Șeful judecătoarei care proteja traficanții, audiat în dosarul uriaș! Noi detalii din anchetă
Ies la iveală noi detalii legate de judecătoarea drogată din Suceava, care era mână în mână cu traficanții. Femeia primea mită sub orice formă pentru a oferi la schimb informații despre mandatele dealerilor. Totodată, ancheta s-a extins până la președintele secției penale a Tribunalului Suceava, care ar fi fost audiat. Judecătorul are o avere uriașă și a mai fost implicat în cel puțin un scandal. 
Noi acuzații în cazul tânărului mort după intervenția poliției
Noi acuzații în cazul tânărului mort după intervenția poliției: "Probele esențiale din dosar, pe cale să se șteargă din calculatoare"
Apar noi controverse în cazul tânărului care ar fi murit în urma intervenției poliției. Tatăl lui Eduard Giosu a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, că procurorul de caz se arată dezinteresat de rezolvarea situației. Bărbatul susține și că probele esențiale din dosar ar fi pe cale să se șteargă din calculatoarele unui magazin. Ba mai mult, familia se plange că nici primăria Sectorului 5 nu și-a oferit sprijinul cu imaginile surprinse de camerele institutiei. 
Nepoata medicului șpăgar de la Marius Nasta vine cu acuzații grave! Misterul morții bărbatului se adâncește/Captură foto
Nepoata medicului șpăgar de la Marius Nasta vine cu acuzații grave! Misterul morții bărbatului se adâncește
Nepoata medicului Cornel Petreanu de la Institutul Marius Nasta care a murit într-un accident de mașină face acuzații grave în mediul online! Ea susține că unchiul său a fost anchetat de oameni influenti, deși era nevinovat, iar viața lui s-a schimbat radical din momentul în care a fost acuzat de luare de mită. Tânăra, studentă la medicină, susține că vrea să profeseze în altă țară pentru că sistemul medical din Romania nu mai are nicio speranță. Își dorea să rămână în țară pentru că unchiul ei era un model pentru ea, dar acum s-a răzgandit. Medicul Cornel Petreanu a murit într-un accident de mașină pe Drumul Național 1. Sunt voci care spun că s-a sinucis.