Articolele din categoria ACTUAL:

Noi acuzații în cazul tânărului mort după intervenția poliției
Noi acuzații în cazul tânărului mort după intervenția poliției: "Probele esențiale din dosar, pe cale să se șteargă din calculatoare"
Apar noi controverse în cazul tânărului care ar fi murit în urma intervenției poliției. Tatăl lui Eduard Giosu a declarat, în exclusivitate pentru Realitatea PLUS, că procurorul de caz se arată dezinteresat de rezolvarea situației. Bărbatul susține și că probele esențiale din dosar ar fi pe cale să se șteargă din calculatoarele unui magazin. Ba mai mult, familia se plange că nici primăria Sectorului 5 nu și-a oferit sprijinul cu imaginile surprinse de camerele institutiei. 
Nepoata medicului șpăgar de la Marius Nasta vine cu acuzații grave! Misterul morții bărbatului se adâncește/Captură foto
Nepoata medicului șpăgar de la Marius Nasta vine cu acuzații grave! Misterul morții bărbatului se adâncește
Nepoata medicului Cornel Petreanu de la Institutul Marius Nasta care a murit într-un accident de mașină face acuzații grave în mediul online! Ea susține că unchiul său a fost anchetat de oameni influenti, deși era nevinovat, iar viața lui s-a schimbat radical din momentul în care a fost acuzat de luare de mită. Tânăra, studentă la medicină, susține că vrea să profeseze în altă țară pentru că sistemul medical din Romania nu mai are nicio speranță. Își dorea să rămână în țară pentru că unchiul ei era un model pentru ea, dar acum s-a răzgandit. Medicul Cornel Petreanu a murit într-un accident de mașină pe Drumul Național 1. Sunt voci care spun că s-a sinucis. 
Premierul Israelului
Premierul Netanyahu, anunț cutremurător: "Trecem la următoarea etapă" - Armata israeliană anunță "operațiuni terestre semnificative" -
Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu i-a vizitat sâmbătă pe infanteriştii israelieni aflaţi în apropierea Fâşiei Gaza, a anunţat biroul său, iar o înregistrare video care însoţeşte comunicatul îl arată pe acesta spunându-le: "Sunteţi pregătiţi pentru următoarea etapă? Următoarea etapă se apropie", relatează Reuters şi Times of Israel. Armata israeliană a declarat sâmbătă că forţele sale se pregătesc să pună în aplicare o gamă largă de planuri operaţionale ofensive, informează Reuters.  
Credinta in functie de zodie
Cât de credincios ești în funcție de zodie - Ce spun astrele
Credința religioasă este un aspect profund al vieții multor oameni, influențându-le valorile, comportamentul și perspectivele asupra lumii. În timp ce religia și credința sunt subiecte personale și unice pentru fiecare individ, astrologia a explorat modul în care semnele zodiacale pot influența tendințele și trăsăturile personale. În acest articol, vom explora cum credința religioasă și spiritualitatea pot fi influențate de zodia în care te-ai născut.
Cresc preturile alimentelor
Avertisment: prețurile vor continua să crească cu 10% în acest an, în România - Producătorii reduc gramajele produselor
Avertisment sumbru: prețurile vor continua să crească în acest an cu aproape 10 procente. Prognoza vine de la experții uneia dintre băncile comerciale de la noi, iar aceștia susțin că nici anul viitor nu vom scăpa de scumpiri. Între timp, datele oficiale arată că inflația a scăzut ușor, dar acest lucru nu se vede și la raft. Mai mult, specialiștii atrag atenția că ne confruntăm cu un nou fenomen: inflația ascunsă. Asta se întâmplă atunci când un retailer păstrează prețul unui produs, dar scade gramajul. 
Florin Roman
Florin Roman: Vigilența noastră a făcut ca partenerii de coaliție să nu naționalizeze pilonul II de pensii private
Deputatul PNL Florin Roman afirmă, sâmbătă, că având în vedere faptul că la angajarea răspunderii guvernului nu au fost reţinute multe puncte de vedere ale PNL, a depus noi proiecte de lege pe fiscalitate împreună cu colegii din partid. Roman spune că ”vigilenţa PNL a făcut ca partenerii de coaliţie să nu naţionalizeze pilonul II de pensii private, care ar fi afectat peste 8 milioane de romani activi, care muncesc corect în ţară”.
Muraturi
Motivul pentru care e foarte mare păcat să mănânci sau să pui murături astăzi
În cultura și tradițiile religioase ale multor popoare, credința și superstițiile au jucat întotdeauna un rol important. O astfel de credință populară și religioasă se referă la faptul că nu trebuie să se pună murături în ziua Sfintei Parascheva, o sfântă venerată în special în lumea ortodoxă. De-a lungul secolelor, această credință s-a transmis din generație în generație, iar astăzi continuă să influențeze obiceiurile gospodăriei în multe comunități ortodoxe.