Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu
Premierul Ciolacu anunță că România a adus 3.000 de cetățeni ucraineni refugiați din Israel: Statul român nu a plătit nimic
Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre ajutorul dat de ţara noastră refugiaţilor ucraineni din Israel, că România a adus 3.000 de cetăţeni ucraineni, majoritatea tranzitând ţara noastră. Ciolacu a arătat că a fost o rugăminte a forurilor europene, iar statul român nu a plătit nimic. Şeful Executivului a spus că doar în jur de 48 de persoane au solicitat să rămână pe teritoriul României. 
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu, anunț despre românii din Fâșia Gaza: "Celula de criză comunică cu aproape fiecare dintre ei"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre românii din Fâşia Gaza, că celula de criză comunică cu aproape fiecare dintre ei. el arptând că absolut nimeni, în acest moment, nu a ieşit din Fâşia Gaza. Premierul a precizat că în acest moment nu sunt motive de îngrijorare asupra vieţii lor dar toată lumea speră că aceştia vor ajunge cât mai repede în România. 
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a coborât în Mina Livezeni: Am participat la extracţia a 5 tone, cu un utilaj de provenienţă sovietică, din anii ‘80
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja a coborât în Mina Livezeni el precizând că a vrut să înţeleagă la faţa locului problemele şi riscurile cu care se confruntă în fiecare zi cei care lucrează acolo şi pentru a găsi împreună soluţiile de care Valea Jiului are nevoie. Ministrul spune că a participat la extracţia a 5 tone, cu un utilaj de provenienţă sovietică, din anii ‘80. El mai afirmă că a reuşit în ultimele săptămâni să îndeplinească o dorinţă de ani de zile a acestor oameni: salvarea celor peste 2000 de locuri de muncă şi înfiinţarea unei noi companii, Complexul Energetic Valea Jiului, care are parte de un nou început. 
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Premierul Ciolacu anunță ședință comună a guvernelor din România și Ucraina, la Kiev
Premierul Marcel Ciolacu a declarat duminică, despre o posibilă vizită în Statul Israel, că, cu certitudine va avea minim o deplasare externă, la Kiev, fiind vorba de o întâlnire la nivelul celor două Guverne, român şi ucrainean, în urma vizitei recente a premierului Ucrainei, Denis Smîhal, la Bucureşti, el aprecizând că în funcţie de acest program o să vadă dacă se impun şi alte deplasări. Şeful Executivului nu a confirmat informaţia privind vizita în Israel. 
MAE
MAE, precizări despre românii BLOCAȚI în Fâșia Gaza. Radu Filip: Nu am primit vreo solicitare care să vizeze cetățeni răniți, dispăruți sau decedați
4 români au murit până acum în Israel, câteva zeci au fost aduși sâmbătă în țară, dar, în continuare, sunt prinși în mijlocul războiului foarte mulți conaționali care se tem pentru viața lor și a familiilor lor. Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Radu Filip, a prezentat, duminică, la Realitatea PLU, situația la zi a românilor blocați atât în Fâșia Gaza, cât și a celor din Israel, precum și ce măsuri de ultimă oră iau autoritățile de la București pentru ca aceștia să ajungă în siguranță în țară.
 Războiul din Israel ar putea arunca în aer economia mondială! Avertisment cutremurător al experților
Războiul din Israel ar putea arunca în aer economia mondială! Avertisment cutremurător al experților
Un avertisment sumbru vine și de la experții din întreaga lume! Războiul din Israel ar putea avea consecințe grave asupra economiei globale. Prețul petrolului ar putea exploda, iar analiștii prognozează că barilul de petrol ar putea ajunge la pragul de 150 de dolari. Și inflația ar putea atinge cote alarmante, iar acest lucru va avea afecte în lanț: carburanți mai scumpi și produse mai scumpe.
Criminalul din Iași care și-a ucis iubita cu sânge rece, condamnat pe viață! Femeia a fost chinuită zile la rând / Captură video
Criminalul din Iași care și-a ucis iubita cu sânge rece, condamnat pe viață! Femeia a fost chinuită zile la rând
Ies la iveală noi detalii cutremurătoare despre cea mai oribilă crimă din ultimii ani petrecută la Iași. Bărbatul care și-a ucis iubita cu sânge rece după ce a chinuit-o cinci zile a primit pedeapsa cu închisoare pe viață. Totul s-a întâmplat după ce acesta, orbit de gelozie pentru faptul că femeia îl înșelase, a recurs la gestul extrem pentru a se răzbuna.