Articolele din categoria ACTUAL:

Supraimpozitarea pensiilor de serviciu: Partidele de opoziție votează CONTRA
Au început dezbaterile pentru supraimpozitarea pensiilor de serviciu: Partidele de opoziție votează CONTRA
Astăzi, în ședința de plen desfășurată în Camera Deputaților, parlamentarii discută și analizează proiectul de lege care stârnește numeroase dezbateri și controverse în spațiul public. Este vorba despre inițiativa legislativă care vizează impozitarea suplimentară cu până la 20% a pensiilor de serviciu, adesea denumite "pensii speciale". Proiectul este supus dezbaterii într-un moment în care preocupările legate de echitatea fiscală și sustenabilitatea sistemului de pensii sunt în prim-planul agendei politice și sociale.
Momentul în care un TIR se răstoarnă în mijlocul drumului. Foto: Captură Youtube
Momentul în care un TIR se răstoarnă în mijlocul drumului. VIDEO cu accidentul teribil de pe Valea Oltului
Un accident rutier a avut loc luni dimineață pe Valea Oltului, la Câineni, în urma căruia traficul a fost blocat complet. Un camion s-a răsturnat pe carosabilul umed, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a încercat să redreseze vehiculul.  Din fericire, nu au avut loc victime, dar traficul a fost blocat mai multe ore până la îndepărtarea camionului de pe șosea.
Atacul din 7 octombrie de la festivalului de muzică Supernova din deșert/Profimedia
Numărul ostaticilor capturați de Hamas în urma atacului din 7 octombrie a crescut! Câți civili se află în mâna teroriștilor
Armata israeliană a transmis, luni, cel mai recent bilanț privind atacul sângeros din 7 octombrie, zi în care s-a declanșat, practic, iadul în Fâșia Gaza. Aflăm astfel că un număr de 199 de persoane au fost capturate de mişcarea islamistă palestiniană Hamas. Cifra este în creștere față de raportul anterior, transmis duminică, și care menţiona 155 de ostatici.
Echipajul unui tanc israelian, la granița Fâșiei Gaza ( Profimedia) Exclusiv
Soldat israelian de origine română, dezvăluiri despre teroarea provocată de Hamas: "Așteptăm de o săptămână ordinul de atac". Cum se pregătește invazia
Mărturii exclusive pentru Realitatea PLUS făcute de un soldat român înrolat în armata israeliană. Acesta a povestit cum, de mai bine de o săptămână, armata așteaptă să se anunțe declanșarea invaziei în Fâșia Gaza. Soldatul susține că, în caz contrar, situația civililor israelieni din apropierea zonei de conflict se va înrăutăți, mai ales dacă Hamas primește în continuare sprijin material și logistic. 
Benjamin Netanyahu/ Arhivă foto
Armistițiul dintre Israel, SUA și Egipt, în aer! Netanyahu dezminte informația - Ce spune HAMAS
Controvesre uriașe privind existența unui armistițiu între Israel, Egipt şi Statele Unite în sudul Fâşiei Gaza. Informația, anunțată luni dimineață de surse egiptene este însă dezmințită de Benjamin Netanyahu, care afirmă că Israelul nu va înceta focul și că nu va exista, de asemenea, niciun ajutor umanitar pentru străinii din Gaza. Gruparea Hamas se pare că nu ar ști nimic de acest armistițiu.
Un coridor uman va fi deschis la granița cu Egipt! 240 de români așteaptă să fie aduși în țară - SURSE
Război Israel. SURSE: 240 de români așteaptă să treacă granița în Egipt. Anunț important făcut de MAE de la București
Situație extrem de tensionată la granița dintre Fâșia Gaza și Egipt! Punctul de trecere al frontierei ar fi trebuit să se deschidă la ora 9.00, luni dimineață, pentru a permite trecerea cetățenilor cu dublă naționalitate și a ajutoarelor umanitare. Doar că, până la ora transmiterii acestei știri, porțile au rămas închise. Acolo sunt și 240 de români care așteaptă să fugă din calea războiului, susțin surse citate de Realitatea PLUS. Anunț important făcut de MAE de la București.