Articolele din categoria ACTUAL:

Anca Alexandrescu, dezvăluiri despre jocurile de culise
Anca Alexandrescu, dezvăluiri despre jocurile de culise: Coalitia nu se va rupe. Va intra în scenă un nou personaj central. Posibilul sfârșit al Grupului de la Cluj
Recent, politica românească a fost marcata de previziunile Maestrului Ion Cristoiu cu privire la ruperea coalitiei de guvernare. Cu toate acestea, Anca Alexandrescu, vine cu argumente si informatii pe surse care arată ca acest lucru nu se va produce. Mai mult, realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel susține ca coalitia va deveni chiar mai puternica decât pana acum, iar un nou personaj va intra în scena principală a politicii românești.
Ovidiu Tender / Arhivă foto
Un teren și un apartament care i-au aparținut lui Ovidiu Tender, scoase la vânzare de ANAF - Prețurile sunt uluitoare
Fiscul organizează, în noiembrie, o licitaţie publică pentru valorificarea unor bunuri imobile aflate sub sechestru, care au aparținut însă cândva omului de afaceri Ovidiu Tender, conform unui anunţ publicat de ANAF pe pagina sa de Facebook. Vorbim despre un teren intravilan de circa 1000 mp situat în localitatea ilfoveană Voluntari, dar și despre un apartament din sectorul 1 al Capitalei. În primul caz, prețul pornește de la peste 2.400.000 de lei, iar în cel de-al doilea caz de la 470.780 lei (fără TVA). Decizia ANAF de a scoate la vânzare aceste bunuri vine la 7 luni de când o măsură similară a fost luată în cazul avioanelor confiscate de Fisc de la omul de afaceri. 
Sfantul Proroc Osea
Sărbătoare 17 octombrie: Zi importantă în calendarul ortodox - Un mare sfânt este pomenit astăzi
Sfantul Proroc Osea a fost fiul lui Beyri, din tribul lui Isahar. A prorocit cu opt sute de ani inainte de Nasterea lui Hristos, pe cand evreii din Samaria au fost luati in robia asiriana. El a certat cu asprime pe Israel si pe Iuda pentru idolatria lor. A vestit pieirea Samariei si a lui Israel din cauza pacatelor. Ne-a ramas de la el o carte in 14 capitole. El a vestit sfarsitul si desfiintarea jertfelor Vechiului Testament. A prorocit in timpul domniei a patru regi, timp de aproape 30 de ani. Este primul proroc care prezinta legamantul dintre Dumnezeu si poporul Sau ca pe legatura de dragoste dintre barbat si femeie.
Horoscopul zilei, marti 17 octombrie 2023
Horoscopul zilei, marti 17 octombrie 2023. Astrele ne încurajează să facem mișcări îndrăznețe. Trei zodii vor fi răsfățate
Horoscopul zilei de marti, 17 octombrie 2023, ne arată o zi plină de evenimente, unde impulsurile noastre ar putea prelua controlul și nervii ar putea fi întinși la maximum. Luna se confruntă cu Uranus cel excentric, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce evenimente neprevăzute în viețile noastre. Acest lucru ar putea declanșa reacții emoționale puternice sau ne-ar putea deplasa în direcții neașteptate.