Articolele din categoria ACTUAL:

Cei mai mari inamici ai iubirii: 5 obiceiuri care distrug iremediabil relațiile de cuplu
Cei mai mari inamici ai iubirii: 5 obiceiuri care distrug iremediabil relațiile de cuplu
Într-o relație de iubire, sunt multe aspecte care contează pentru ca partenerii să se simtă împliniți și să aibă stabilitatea pe care și-o doresc. Din păcate, în ciuda iubirii și bunei înțelegeri, uneori obiceiurile erodează temelia pe care își construiesc aceștia legătura. Obiceiurile negative pot fi atât de subtile încât e posibil să nu le observăm la început, dar cu timpul se pot transforma în adevărate probleme.
Prosumatorii de energie electrică și gaze naturale vor beneficia de schimbări majore - Proiect adoptat de Senat
Prosumatorii de energie electrică și gaze naturale vor beneficia de schimbări majore - Proiect adoptat de Senat
Senatul României a aprobat o inițiativă legislativă prezentată de senatorul UDMR - Antal Lóránt, care urmărește să aducă modificări semnificative în domeniul energiei electrice și gazelor naturale, în beneficiul prosumatorilor. Modificările propuse sunt menite să îmbunătățească drepturile prosumatorilor și să faciliteze gestionarea surplusului de energie. Inițiativa a fost adoptată în plenul Senatului, deschizând calea către o legislație mai adaptată nevoilor actuale.
Cum au dat luptătorii de sumo bătăi de cap unei companii aeriene. Foto: Profimedia
Luptătorii de sumo au dat bătăi de cap unei companii aeriene. Japan Airlines a trebuit să ceară un avion suplimentar ca să-i transporte
Cea mai mare companie aeriană din Japonia, Japan Airlines, s-a trezit într-o situație delicată atunci când a realizat că două dintre avioanele sale urmau să depășească greutatea maximă admisă. Din acest motiv, compania a fost nevoită să ia decizia neplăcută de a efectua un zbor suplimentar pentru a transporta pasagerii și bagajele care ar fi depășit limitele de greutate.
 Astrologii avertizează: Trei zodii vor avea de luptat în a doua jumătate a lui octombrie
Astrologii avertizează: Trei zodii vor trece prin momente grele în a doua jumătate a lui octombrie. Ce le poate scoate din încurcătură
Octombrie vine cu o serie de provocări pentru toate zodiile, iar în a doua jumătate a lunii, lucrurile se pot complica semnificativ. Chiar dacă avem cele mai bune intenții, am putea să ne confruntăm cu o serie de obstacole care să ne facă să pierdem din vedere obiectivele noastre.  Cu toate acestea, există trei semne zodiacale care trebuie să fie cu atenție la ceea ce se întâmplă în jurul lor, deoarece ar putea fi afectate în mod special.