Articolele din categoria ACTUAL:

Diana Șoșoacă, delir total în Parlament
Diana Șoșoacă, delir total în Parlament: „Să îi omorâm pe Iohannis, Ciolacu, Ciucă. Să vă băgăm în saci negri de plastic să vă aruncăm în gropi comune”
Delir total în Parlament! Diana Șoșoacă a făcut un scandal uriaș înainte de ședința secretă din plenul deputaților. Senatoarea a spus cum ar trebui să moară Iohannis, Ciucă, Ciolacu și mulți alți politicieni de mâna poporului român. Cunoscută pentru incitările la violență, Șoșoacă a amenințat liderii politici cu execuția publică după ce românii le fură toate averile.  
Denisa Kasai/ Facebook
Angajările la stat, blocate ...și nu prea! Cum și-a angajat șeful ITM Timiș fiica în instituție - Aranjamente cu primarul
Un nou caz de nepotism! Angajările sunt blocate la stat doar la București, baronii locali își fac de cap în țară. În județul Timiș, directorul Inspecției Teritoriale de Muncă și-a angajat fiica, chiar dacă era interzis. Pavel Kasai a apelat la primarul din Topolovăţu Mare pentru a organiza un concurs prin care fiica să fie angajată la stat și după să fie transferată în instituția pe care o conduce. 
Ceaiul de busuioc previne peste 40 de afecțiuni, fortifică sistemul imunitar și menține tinerețea
Ceaiul de busuioc previne peste 40 de afecțiuni, fortifică sistemul imunitar și menține tinerețea
Ceaiul de busuioc era folosit ca leac inca din timpul fenicienilor care ii atribuiau proprietati magice multiple. La noi planta a sosit cu o incarcatura magica din timpul dacilor, deoarece acestia apreciau foarte mult mirosul si proprietatile sale. Zalmoxis i-a instruit pe geto-daci in medicina. Discipolii sai sunt mentionati de Platon care relateaza conceptia zalmoxiana "nu poti sa vindeci trupul fara a tine seama de suflet".
Maia Sandu (foto arhivă - Profimedia)
Maia Sandu, declarațiile care îl vor enerva pe Vladimir Putin - Ce a spus președinta Republicii Moldova chiar de față cu Zelenski
În cazul în care Republica Moldova nu va putea deveni stat membru al UE din cauza conflictului transnistrean nerezolvat, atunci „Putin va avea drept de veto în Moldova”, a declarat, marţi, la Kiev, preşedinta Maia Sandu, într-o conferinţă de presă comună cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, şi cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel.