Articolele din categoria ACTUAL:

Protest 20 noiembrie/Foto: Facebook/Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii
Sindicaliștii din instituțiile subordonate Ministerului Muncii, în stradă, pentru două ore. Principalele revendicări
O grevă de avertisment are loc, miercuri dimineață, în instituţiile subordonate Ministerului Muncii. Sindicaliştii au decis să iasă în stradă, timp de două ore, nemulțumiți fiind de nivelul salariilor, condiţiile de lucru, dar și de deficitul de personal. În cazul în care nu vor primi un răspuns pozitiv la solicitările lor, sindicaliştii au anunţat că vor intra în grevă generală, din 27 noiembrie.
Adrian Kreiner
Crima de la Sibiu. Unde se ascunde capul rețelei de asasini - detalii tulburătoare din anchetă
Creierul operațiunii sângeroase din Sibiu s-ar ascunde în Belgia. Poliția este în stare de alertă pentru a găsi și ultimul suspect în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Cosmin Zuleam, zis și Olteanu', a fugit imediat în Ungaria cu iubita, după ce a aflat că Adrian Kreiner a murit la spital, spun anchetatorii. Între timp, unul dintre cei doi suspecți prinși în Marea Britanie ar putea fi extrădat. Acesta a fost adus în instanță, iar procesul a început la Belfast în Irlanda de Nord. Judecătoarea care trebuia să emită mandatele de arestare ale acestora este cercetată de Instanța Judiciară pentru că a amânat prea mult ancheta. 
Ambulanțierii au încetat greva foamei, la o zi după votul noii legi a pensiilor - Ce le-au promis premierul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii
Ambulanțierii au încetat greva foamei, la o zi după votul noii legi a pensiilor - Ce le-au promis premierul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii
Ambulanțierii au renunțat la greva foamei după ce au fost primiți la Guvern și au avut discuții cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu. Liderii sindicali din Ambulanță au intrat în greva foamei după ce, prin noua lege a pensiilor, ambulanțierii au fost eliminați de la categoria de condiții deosebite de muncă.
O bancnotă românească a ajuns să valoreze o mică avere
Această bancnotă românească a ajuns să valoreze o mică avere. Dacă o ai prin sertare, o vinzi colecționarilor și te umpli de bani
Există anumite monede și bancnote care au fost retrase din circulație și care pot aduce mici averi dacă le ai păstrate prin casă. Un exemplu în acest sens este o bancnotă românească datată din sfârșitul anilor \"90, care poate fi vândută chiar și cu suma de 150.000 de lei. Prin urmare, este recomandat să verifici cu atenție toate filele cărților și locurile ascunse din casă. Cine știe, poate vei avea norocul să te îmbogățești.
Proiect ingenios de irigații prin refolosirea apelor uzate. Foto: Agerpres
Proiect ingenios de irigații prin refolosirea apelor uzate, unic în România. Se întâmplă în Buzău
Un proiect pilot, inspirat din Israel, care vizează implementarea unui sistem de irigații pe o suprafață de peste 25.000 de hectare, cu utilizarea apei epurate provenite de la stația de epurare din municipiul Buzău, a captat atenția Comisiei Europene și a devenit un exemplu de bune practici în România. Acest proiect inovator are ca scop optimizarea utilizării resurselor de apă și dezvoltarea unei agriculturi sustenabile, iar monitorizarea atentă a Comisiei Europene demonstrează importanța și relevanța sa în contextul european.