Articolele din categoria ACTUAL:

Valoarea tichetelor de masă va crește pentru acești români, începând cu 1 ianuarie 2024
Valoarea tichetelor de masă va crește pentru acești români, începând cu 1 ianuarie 2024
Autoritățile au depus eforturi constante în ultimii ani pentru a găsi modalități de a încuraja o creștere a numărului de donatori de sânge în România, având în vedere că mai puțin de 2% din populație se implică în această acțiune de solidaritate socială. Confruntați cu o astfel de situație, legiuitorii au decis să mărească valoarea tichetelor de masă oferite celor care se implică în acest act nobil.
Studii de cercetare/ Arhivă foto
Pas important în lupta cu una dintre cele mai agresive forme de cancer. Inteligența artificială (AI) ar putea depista boala în stadiu incipient
O șansă uriașă în lupta cu cancerul vine dintr-o direcție la care poate că nu ne-am fi așteptat. Vorbim despre o platformă de inteligenţă artificială (IA) dezvoltată de o echipă de cercetători chinezi, care poate ajuta la detectarea cancerului pancreatic, una dintre cele mai agresive forme de cancer, în stadiu incipient pe baza imagisticii cu raze X de înaltă precizie.
A început sezonul Săgetătorului, cu spirit de aventură și o mulțime de oportunități
A început sezonul Săgetătorului, cu spirit de aventură și o mulțime de oportunități. 5 zodii vor fi binecuvântate în perioada următoare
Sezonul Săgetător este plin de oportunități de a profita la maximum de noiembrie și decembrie, de la întâlnirea cu cei dragi și încurajarea echipei de fotbal preferate până la planificarea întâlnirilor de vacanță. De fapt, de acum până la sfârșitul anului, calendarul tău s-ar putea să se simtă puțin prea plin. Acest lucru se datorează faptului că semnul de foc se referă la a deveni mare și este guvernat de Jupiter, planeta abundenței. Cu cât există mai multă distracție, râsete, confort și socializare, cu atât mai bine.
Digi
Sorin Roșca Stănescu: Un caz mare pentru SRI și CSAT - periculoasa acaparare a pieței TV și de telecomunicații în mod mascat de către un singur operator
E un scandal uriaș cât Palatul Cotroceni. Sau Casa Poporului. Care stă să explodeze sub nasul Serviciului Român de Informații, sub nasul SIE și președintelui României. Concret, este vorba despre periculoasa acaparare a pieței TV și de telecomunicații în mod mascat de către un singur operator. Iar la vârful acestuia se află Teszari Zoltan, proprietarul RCS-RDS, spune jurnalistul Sorin Roșca Stănescu. 
Legea porcului se schimbă din nou
Legea porcului se schimbă din nou. Cum ar putea scăpa micii producători de măsurile draconice din prezent
Disputa privind porcii crescuți în gospodării continuă. După ce legea aduce restricții dure pentru prevenirea gripei porcine, un proiect de lege ar putea modifica condițiile în care sunt crescuți porcii în așa fel încât să se renunțe la anumite restricții. Asta în timp ce micii fermieri riscă să dea faliment din cauza importurilor masive de carne de porc, carne care până de Craciun se va scumpi cu peste 20%. 
Andreea Bumbac/ Captură video
SURSE: Cocaină și metamfetamină în pliculețele descoperite în geanta jandarmeriței
Pliculețele cu droguri descoperite în geanta fostei purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale din Jandarmerie ar conține cocaină și metamfetamină, potrivit unor surse, citate de Realitatea PLUS. Anunțul vine la scurt timp după ce poliția a dispus urgentarea testelor în cazul jandarmeriței prinse de polițiști cu mai multe pliculețe cu substanțe interzise în geantă, în timp ce se afla într-un taxi cu prietenul ei.  
RetuRO lansează faza a doua a procesului de înregistrare în sistemul de garanție-returnare pentru comercianți
RetuRO lansează faza a doua a procesului de înregistrare în sistemul de garanție-returnare (SGR) pentru comercianți
Administratorul Sistemului de Garanție-Returnare (SGR) anunță demararea celei de-a doua etape în cadrul procesului de înregistrare, prin actualizarea informațiilor referitoare la punctele de vânzare ale comercianților care comercializează anumite tipuri de băuturi și pun pe piață ambalaje primare nereutilizabile din plastic, aluminiu sau sticlă, având dimensiuni cuprinse între 0,1 și 3 litri.
Se va menţine fiscalitatea în 2024! Anunțul lui Nicolae Ciucă, după discuțiile din Coaliție
Se va menţine fiscalitatea în 2024! Anunțul lui Nicolae Ciucă, după discuțiile din Coaliție
Preşedintele Senatului - Nicolae Ciucă a declarat miercuri, la Foreign Investors Summit 2023, că se va menţine fiscalitatea în 2024. El a precizat că a avut discuţii în coaliţie şi este o linie peste care PNL nu poate să treacă. El i-a transmis premierului Marcel Ciolacu şi liderilor PSD că ”orice intervenţie în momentul de faţă pe fiscalitate bulversează absolut orice şi pulverizează încrederea ce s-a realizat între mediul de afaceri şi decidenţii politici”.