Articolele din categoria ACTUAL:

Ingredientele toxice din sampon duc la căderea părului
Lista ingredientelor toxice din sampon care duc la căderea părului. De ce este bine să citești atent eticheta
În era produselor de îngrijire a părului, este esențial să fim informați cu privire la ingredientele pe care le aplicăm pe scalp și firul de păr. Din păcate, mulți dintre noi nu suntem conștienți de faptul că șampoanele pe care le folosim zilnic pot conține ingrediente toxice care duc la căderea părului. Aceste produse aparent inofensive ascund secrete negre în spatele etichetelor atrăgătoare și reclamelor seducătoare. Este timpul să aruncăm o privire critică asupra listei ingredientelor și să dezvăluim adevărul ascuns în spatele industriei cosmetice.
5 probleme de sănătate cauzate de o relație toxi
Când dragostea doare: 5 probleme de sănătate cauzate de o relație toxică
Dragostea este un sentiment atât de puternic și complex încât poate avea un impact profund asupra sănătății noastre. Orice relație romantică are urcusurile și coborâșurile sale, iar fiecare individ implicat într-o relație serioasă va recunoaște acest adevăr. Cu toate acestea, există o diferență semnificativă între momentele tensionate ocazionale și o relație marcată de durere și negativitate constantă. 
2024, anul transformării și iubirii pentru patru zodii privilegiate
Anul transformării și iubirii: Zodiile care vor scăpa de ghinion și își vor dezlega cununiile în 2024
Anul 2024 se anunță a fi momentul în care se deschid noi porți și se conturează perspective promițătoare, aducând cu sine iubire și căsătorie pentru patru semne privilegiate. Aceste zodii, care până acum s-au confruntat cu ghinion în dragoste, primesc acum un dar neprețuit din partea destinului: norocul neașteptat. Odată ce se sparge lanțul ghinionului, se ivește oportunitatea ca aceste semne să găsească dragostea adevărată și să-și îndeplinească visul matrimonial.
IPS Teodosie
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmărit penal de DNA pentru cumpărare de influenţă - Reacția Patriarhiei Române
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, este urmărit penal de Direcţia Naţională Anticorupţie pentru cumpărare de influenţă, în timp ce un consilier din cadrul Arhiepiscopiei este suspectat de complicitate la această infracţiune. IPS Teodosie ar fi promis 160.000 de lei unui om de afaceri care ar fi trebuit să obţină suma de 800.000 de lei de la Secretariatul de Stat pentru Culte, acesta din urmă pretinzând că are influenţă asupra funcţionarilor. Banii ar fi urmat să fie folosiţi pentru construcţia sau reabilitarea unor unităţi de cult. 
Birourile vamale de frontieră vor fi dotate cu 26 sisteme noi de scanare cu raze X pentru inspectarea mărfurilor - Anunțul lui Marcel Boloș
Birourile vamale de frontieră vor fi dotate cu 26 sisteme noi de scanare cu raze X pentru inspectarea mărfurilor - Anunțul lui Marcel Boloș
Birourile vamale de frontieră vor fi dotate în următorii ani cu 26 de sisteme de scanare, primele aparate urmând să fie livrate și montate chiar la începutul anului viitor. Această măsură vine ca parte a unui efort mai larg al Ministerului Finanțelor de a moderniza infrastructura vamală pentru a asigura o gestionare eficientă a frontierelor în interesul securității naționale și a pentru a consolida mecanismele de combatere a contrabandei și fraudei la frontiere.
Droguri in WC
Operațiunea Narcos. Rețea uriașă de traficanți de droguri, destructurată. Dealerii au aruncat drogurile în WC și banii pe geam cand au văzut polițiștii
O operațiune de amploare a fost demarată astăzi în Iași și Cluj-Napoca, într-un efort comun al Poliției Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași. Această acțiune a avut ca rezultat documentarea și destrămarea unei rețele infracționale specializate în traficul de droguri de risc în formă continuată.
Testul suprem al atenției: Găsește fluturele ascuns între bujori în 15 secunde
Testul suprem al atenției: Găsește fluturele ascuns între bujori în 15 secunde. Doar cei cu o minte ascuțită pot să-l zărească
Dacă ești în căutarea unui provocări antrenante pentru mintea ta și vrei să îți verifici nivelul de atenție, ai venit la locul potrivit. Testul suprem al atenției te va pune în fața unei provocări complexe: găsește fluturele ascuns într-un decor plin de bujori frumoși. Dar aici stă marea provocare - ai la dispoziție doar 15 secunde pentru a-l găsi.