Articolele din categoria ACTUAL:

Mircea Geoană
Geoană, Kovesi și Boc, pe primele locuri în topul încrederii - Pe ce loc se află Ciolacu și Șoșoacă
Adjunctul secretarului general al NATO Mircea Geoană, procurorul-şef al Parchetului European Laura Codruţa Kovesi şi primarul Clujului Emil Boc sunt pe primele locuri în topul încrederii românilor, urmaţi de premierul Marcel Ciolacu şi de senatorul Diana Şoşoacă, ultimele trei locuri fiind ocupate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele CJ Bihor Ilie Bolojan şi de liderul USR Cătălin Drulă, indică datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.
Catalin Chereches
Șefii din poliție demiși după fuga lui Cherecheș au ajuns din nou șefi - Cum s-au reîmpărțit funcțiile după fuga edilului
Șefii din poliție, demiși după greșelile colosale care au permis fuga lui Cherecheș sunt... tot șefi, dar în alte structuri ale Ministerului de Interne. Concret, nu au pierdut nimic după ce au fost sancționați prin aceste demiteri. Spre exemplu, fostul șef al IPJ Maramureș, criticat de ministru pentru că și-a luat concediu în perioada scandalului, a ajuns acum tot într-o funcție de conducere, dar la IPJ Vaslui. Iar cazul nu este izolat. 
Geantă cu droguri, găsită de copii într-o șură din Suceava
Geantă cu droguri, găsită de copii într-o șură din Suceava. Cine era capul rețelei de traficanți
Anchetă uriașă la Suceava, după ce câțiva copii au găsit o geantă plină cu droguri, într-o şură. Procurorii au descoperit astfel o rețea formată din 13 tineri, printre care și doi minori de 16 și 17 ani. Potrivit anchetatorilor, unul dintre traficanți chiar l-a ameninţat în stil mafiot pe unul dintre cei doi adolescenţi, încercând să-l răpească de pe stradă pentru că ar fi dat declarații poliției. 
Aparat drgutes al poliției. Foto/Arhivă
A fost prins drogat la volanul unui Lamborghini și a dat vina pe medicamentele pentru cancer. Judecătorii nu l-au crezut
Deși a încercat să înduplece judecătorii arătând că rezultatul analizelor (care au indicat prezența cocainei în organism) a fost influențat de un tratament pe care îl urma pentru o afecțiune gravă (cancer la tiroidă), explicațiile afaceristului clujean prins drogat la volan au fost demontate de două instanțe: Judecătoria Cluj-Napoca și Curtea de Apel Cluj.