Articolele din categoria ACTUAL:

Polițiștii șpăgari de la Vama Calafat, reținuți pentru luare de mită, s-au întors la muncă - Un agent strângea 500 de euro pe zi
Polițiștii șpăgari de la Vama Calafat, reținuți pentru luare de mită, s-au întors la muncă - Un agent strângea 500 de euro pe zi
Polițiștii șpăgari de la Vama Calafat, reținuți pentru luare de mită, s-au întors la muncă. Decizia vine în ciuda faptului că la percheziții s-au descoperit peste 150 de mii de euro, bani a căror proveniență nu a putut fi explicată. Cei 23 de polițiști de frontieră implicați în acest dosar și cercetați pentru dare și luare de mită, precum și pentru abuz în serviciu nu au însă voie să comunice între ei. 
Klaus Iohannis (Inquam Photos / George Călin)
Klaus Iohannis a promulgat legea: o nouă zi de sărbătoare în România - Ce se va întâmpla pe 11 iulie
 Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat marţi Legea pentru instituirea zilei de 11 Iulie ca "Ziua Prieteniei dintre România şi Statele Unite ale Americii", în care pot fi organizate activităţi diplomatice, politice, culturale, sociale şi artistice şi pot fi difuzate, prin mijloace de informare în masă, materiale care vizează istoria şi promovarea relaţiilor bilaterale româno-americane. 
O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Foto: Profimedia
O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Prețul e revoltător
Într-o mișcare surprinzătoare și absolut inutilă, o casă de modă de fițe a decis să ofere un accesoriu absolut crucial pentru divele care doresc să poarte genți de marcă. A prezentat o banală sacoșă de supermarket drept geantă de lux. De acum, divele pot să-și ducă cele mai demne de invidiat produse cumpărate de la magazinul din colț într-o „geantă” care costă cât salariul unui om obișnuit.  
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu anunță că ar cere rechemarea ambasadorului român din SUA dacă ar fi președinte: Lipsa de anvergură nu îl califică
Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că, dacă ar fi fost întrebat dacă intenționează să îl revoce din funcție pe ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, în urma reacției acestuia în timpul vizitei oficiale pe care premierul o efectuează în SUA, ar fi răspuns afirmativ, fără ezitare. El a subliniat că comportamentul lipsit de gravitate și reacția exagerat de emoțională a lui Muraru nu sunt caracteristice unui ambasador și nu-l recomandă pentru această poziție. Marcel Ciolacu a menționat că presupune că ministrul de Externe, Luminița Odobescu, va discuta acest aspect cu președintele României.
Miruna pascu / Foto: Inquam Photos
Mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai, primele declarații după eliberare
Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai, a făcut primele declarații după eliberare. Aceasta cere ca necazurile prin care trece familia ei să nu fie expuse în spațiul public. Miruna Pascu a primit de la protestatarul Marian Ceaușescu și două lumânări pe care să le aprindă la mormintele nevinovaților omorâți de fiul ei.