Articolele din categoria ACTUAL:

Dezvăluiri tulburătoare din cercul de victime ale lui Gregorian Bivolaru: „Orgiile sexuale erau autorizate de Dumnezeu”
Dezvăluiri tulburătoare din cercul de victime ale lui Gregorian Bivolaru: „Orgiile sexuale erau autorizate de Dumnezeu”
Apar dezvăluiri tulburătoare din cercul de victime ale gurului Gregorian Bivolaru. „Orgiile sexuale erau autorizate de Dumnezeu”, asta spune una dintre tinerele obligate să întrețină relații intime cu instructorii de yoga. Victima avea doar 15 ani atunci. Sute de tinere participau la întâlnirile mișcării MISA, grupare din care a făcut parte și fostul premier și actual europarlamentar Dacian Cioloș. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Război Israel, Gaza (Profimedia)
Războiul din Gaza ar urma să se încheie în ianuarie - Ce spun oficialii americani
Statele Unite se aşteaptă ca actuala fază a operaţiunii terestre a Israelului în Gaza, care vizează extremitatea sudică a fâşiei, să mai dureze câteva săptămâni înainte ca Israelul să treacă, posibil în ianuarie, la o strategie de intensitate mai mică, hiper-localizată, care să vizeze în mod restrâns anumiţi militanţi şi lideri Hamas, au declarat pentru CNN mai mulţi oficiali de rang înalt ai administraţiei de la Washington.
Epidemie de rujeolă, în România
Epidemie de rujeolă, în România. Ce este rujeola, cum se manifestă și cum se transmite: virusul, extrem de contagios
Ministerul Sănătății a declarat epidemie de rujeolă în România, în contextul în care există aproape 2.000 de cazuri la nivel național, în 29 de județe. Potrivit Ministerului, epidemia a fost declarată pentru a face posibilă vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, precum și recuperarea celor nevaccinați sau cu schema de vaccinare incompletă.
Elevi bătuți și înjurați de directoarea unei școli din Dolj
Elevi bătuți și înjurați de directoarea unei școli din Dolj. Părinții își mută copiii la alte unități de învățământ
Este scandal de proporții la o școală din Dolj, acolo unde o directoare este acuzată că bate, umilește și înjură elevii. Părinții cer schimbarea din funcție a profesoarei după ce micuții se plâng acasă că le este frică să mai meargă la școală. Unii părinți și-au mutat copiii la alte unități de învățământ. În fața tuturor acuzațiilor, directoarea se apără și spune că „nu are timp să bată copiii pentru că este foarte ocupată”. 
Descinderi
Bătrâni sechestrați în condiții mizere, în București, pentru a li se lua casele - Descinderi în forță
Poliţiştii şi procurorii fac, miercuri, percheziţii în Bucueşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar lipsire de libertate în mod ilegal şi înşelăciune. Mai mulţi vârstnici, cu dizabilităţi fizice sau psihice, fără moştenitori, au fost găsiţi într-un imobil, în condiţii improprii. Mai multe persoane sunt suspectate că i-ar fi ţinut sub supraveghere permanentă, încă din 2017, i-au ameninţat şi lovit pentru a le prelua bunurile. 
Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, fac lumină în scandalul momentului
Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, fac lumină în scandalul momentului. De ce au plecat, de fapt, de la „Chefi la cuțite”
După ce au plecat cu mare tam-tam de la emisiunea culinară unde au fost jurați, chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu fac lumină în scandal! Cei doi bucătari au vorbit pentru prima dată despre motivul adevărat pentru care au părăsit show-ul și au spus că se gândesc să se revină în formă completă, dar nu în televiziune, ci în online! 
EuReporter: Viața fumătorilor este în pericol când li se refuză alternative la fumat
EuReporter: Viața fumătorilor este în pericol când li se refuză alternative la fumat
Când dogma înlocuiește știința în politicile de sănătate publică, oamenii plătesc cu viața. Acesta este avertismentul dur al experților care au participat recent la o discuție online găzduită de publicația italiană de cultură și politică Formiche, citată de EuReporter. Există peste un miliard de fumători de țigări în lume și, dacă vor continua să fumeze, scrie aceasta, jumătate dintre ei vor muri. Așa că este vital să adoptăm cele mai eficiente metode pentru a-i determina să renunțe la fumat, scrie EuReporter.