Articolele din categoria ACTUAL:

Ultimele clipe din viața Sharei
Ultimele clipe din viața Sharei, eleva care a murit drogată în casa unei beizadele din Neamț, au fost filmate - imagini tulburătoare
Au apărut noi date cutremurătoare în cazul Sharei, olimpica de 16 ani care a murit violată și drogată de un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet. Băiatul de 19 ani avea libertate totală din partea părinților și locuia singur într-o casă impunătoare. În imaginile surprinse de camere în noaptea tragediei se văd și gafele comise de polițiștii. Oamenii legii au considerat moartea fetei un accident și nu au făcut cercetarea la fața locului. 
Horoscopul zilei, joi 14 decembrie 2023
Horoscopul zilei, joi 14 decembrie 2023. Război pe harta astrală. Patru zodii ies victorioase, restul trebuie să găsească metode de adaptare
Horoscopul zilei de joi, 14 decembrie 2023, remarcă o contradicție între gândurile și sentimentele noastre. Luna grijulie și Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, se unesc în semnul Capricornului. Cu toate acestea, datorită mișcării retrograde a lui Mercur, există posibilitatea ca această conjuncție să ne implice într-un cerc vicios, în loc să o utilizăm în beneficiul nostru.
 Sindromul “prinți și prințese”, un adevărat pericol în educația celor mici
Sindromul “Prinți și prințese”, un adevărat pericol în educația copiilor. Efectul nociv asupra dezvoltării lor
Conform psihologului Iuliana Fűlas, folosirea termenilor precum "prinți" sau "prințese" încă de la o vârstă fragedă poate crea o percepție distorsionată asupra realității înconjurătoare. Acest lucru poate duce ulterior, în adolescență sau maturitate, la dezvoltarea unor deviații comportamentale semnificative, limitându-le capacitatea de adaptare la societatea reală.
Magazinul ANAF din sectorul 4. Foto: Puterea
Care mai sunt prețurile în magazinele ANAF de mărfuri confiscate. Mai merită drumul până la cele câteva locații?
Cu toții am auzit la știri despre confiscarea mărfurilor ilicite, după controalele ANAF. Apoi se pune întrebarea: unde ajunge această marfă? Răspunsul ne duce la cele opt magazine ANAF din întreaga țară. De-a lungul timpului, aceste magazine au devenit cunoscute pentru prețurile mici la care sunt comercializate mărfurile confiscate, pentru a permite instituției să recupereze rapid prejudiciul. Cu toate acestea, merită să ne întrebăm dacă această „legendă urbană” mai este valabilă în prezent.
Acești români vor primi vouchere de 5.000 euro ca să se angajeze
Acești români vor primi vouchere de 5.000 euro ca să se angajeze. Ce trebuie să facă solicitanții pentru a beneficia de ajutorul de la stat
Circa 100 de cetățeni români vor beneficia de un ajutor financiar oferit de statul român pentru a-și îmbunătăți șansele de a se angaja. Acești români vor primi, la cerere, vouchere în valoare de 5.000 euro. Măsura are scopul de a sprijini persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le oportunitatea de a se integra mai ușor pe o piață dinamică.
Florian Coldea, partener de afaceri cu omul celor de la Lagardere. Foto/Arhivă Exclusiv
Cozmin Gușă: „Reprezentantul Lagardere în România, firma câștigătoare de la Otopeni, are afaceri cu Florian Coldea”
Consultantul politic aruncă bomba, în scandalul licitației duty free de la Otopeni. Reprezentatul Lagardère în România, Ovidiu Zegheru, are afaceri cu Florian Coldea. Cozmin Gușă spune că Lagardère este o companie, care în Franța este de notorietate că este entitate sprijinită de Serviciul de Informații Externe al Franței, același serviciu care a adus și afacerea Veolia în România.
Doliu imens în teatrul românesc. O mare actriță de la Nottara s-a stins din viață
Doliu imens în teatrul românesc. O mare actriță de la Nottara s-a stins din viață. ”A suferit de o boală incurabilă, teatrul”
Comunitatea artistică din România a fost zguduită de vestea tristă a dispariției celebrei actrițe Anda Caropol. În vârstă de 84 de ani, legenda Teatrului Nottara a părăsit scena vieții, lăsând un gol imens în inimile spectatorilor și a colegilor săi. Moartea neașteptată a actriței a fost confirmată oficial de către reprezentanții Teatrului Nottara din București.