Articolele din categoria ACTUAL:

Presa internațională explorează ipoteza șoc a refacerii Austro-Ungariei. Foto: rappler
Presa internațională explorează ipoteza șoc a refacerii Austro-Ungariei. De ce cântă cele două țări după aceeași partitură
Indiferent că e vorba despre războiul Ucraina-Rusia, sau de conflictul Israel-Hamas, în cercurile UE s-a instalat impresia că bonomul Austria-Ungaria cântă după aceeași partitură. Această afirmație tulburătoare vine din interiorul blocului european, sugerând că Austria-Ungaria are o abordare neconvențională și poate ascunde intenții ascunse sau ambiții puternice. 
Medicul Leon Dănăilă spulberă dieta vegetariană
Medicul Leon Dănăilă spulberă dieta vegetariană: "Dacă mâncați numai legume și fructe, n-o să trăiți prea mult!"
Leon Dănăilă, geniul neurochirurgiei românești, zdrobește dieta vegetariană și desființează mitul conform căruia cei care mănâncă exclusiv fructe și legume ar trăi o viață mai lungă. Având o experiență și cunoștințe medicale remarcabile, dr. Dănăilă susține că această abordare alimentară poate avea consecințe negative pentru sănătate. El subliniază că o dietă echilibrată care include și alte surse de nutrienți esențiali este mai benefică pentru o viață sănătoasă și pe termen lung.
Metoda prin care doi români furau bani din bancomate în Italia
Metoda prin care doi români furau bani din bancomate în Italia. Autoritățile au ajuns să avertieze publicul să fie cu ochii în patru
Inovația în domeniul înșelătoriilor la bancomate pare să fie fără limite, iar doi români din Italia au dezvoltat recent o schemă ingenioasă, care a fost descoperită în timpul încercării unui polițist de la Garda Financiară de a retrage numerar. Această metodă nouă de fraudă nu se limitează doar la clonarea cardurilor, ci implică și capturarea bancnotelor direct din bancomat.
Achiziții în familie. Soția unui șef din DNA, contracte de milioane din pandemie
Achiziții în familie. Soția unui șef din DNA, contracte de milioane din pandemie. Curtea de Conturi a intrat pe fir
Este anchetă explozivă în inima Direcției Naționale Anticorupție! Firma la care este angajată soția șefului din IT a încheiat contracte de peste 2 milioane de lei cu Parchetul Anticorupție. Curtea de Conturi a intrat pe fir și anunță că achizițiile sunt nelegale, inutile și au fost făcute netransparent. O investigație jurnalistică arată că afacerile suspecte au început să curgă abia după angajarea soției șefului din cadrul DNA. Este aceeași firmă care a fost cercetată în trecut și în dosarul bombă cu licențele Microsoft. Contactată de presă, aceasta a spus că este „o pură coincidență”. 
Rares Bogdan
Rareș Bogdan, scenariul ȘOC pentru 2024: S-ar putea ca PNL să nu mai aibă nevoie de PSD - Ce face Nicolae Ciucă după europarlamentare
Rareș Bogdan aruncă în aer scena politică. Liberalul a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că toată echipa din conducerea PNL va demisiona dacă Nicolae Ciucă va pleca de la conducerea partidului după alegerile europarlamentare. Europarlamentarul susține că PNL va putea anul viitor să formeze o altă coaliție de guvernare fără PSD. 
Vladimir Putin
Vladimir Putin, conferință de presă mamut - A primit 2.1 milioane de întrebări de la rușii de rând - Ce a spus despre Viktor Orban
Președintele rus Vladimir Putin a participat recent la o conferință de presă televizată și la o sesiune de telefoane în direct cu cetățenii, un eveniment în care a primit peste 2.1 milioane de întrebări de la rușii de rând. În acest cadru, Putin a abordat mai multe subiecte fierbinți, printre care și situația din Ucraina și relațiile cu lideri europeni precum Viktor Orban.