Articolele din categoria ACTUAL:

Nicușor Dan/ Foto: Arhivă foto
Nicușor Dan, nemulțumit de banii prevăzuți în bugetul pe 2024 pentru Primăria Capitalei: Suma echivalează cu 60 de tramvaie noi
Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan este nemulțumit de suma stipulată în bugetul pe anul 2024 pentru municipalitate. Edilul a atras, vineri, atenția asupra faptului că proiectul de buget pentru anul viitor prevede pentru Primăria Capitalei o alocare cu 620 de milioane de lei mai mică decât în 2023. O astfel de sumă, spune primarul, echivalează cu preţul a 60 de tramvaie noi sau lucrarea finalizată recent la Glina. 
Sfantul Mucenic Elefterie; Sfintele Mucenite Antia si Suzana
Sărbătoare 15 decembrie. Mari sfinți sunt pomeniți astăzi în calendarul ortodox - Zi de post
Sfantul Elefterie s-a nascut in Roma intr-o familie de nobili crestini. De mic a ramas orfan de tata fiind crescut numai de mama sa, Antia, care, potrivit traditiei, fusese botezata de catre Sfantul Apostol Pavel. Aceasta a incredintat cresterea si educatia singurului ei fiu lui Anichit, Episcopul Romei. Vazand marile daruri ale lui Dumnezeu care lumineaza sufletul copilului, episcopul l-a hirotonit diacon la varsta de cincisprezece ani, preot la varsta de optsprezece ani, si episcop al Iliricului la varsta de douazeci de ani.
Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie
Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie. O perioadă binevenită de respiro. 6 zodii își îmbrățișează pasiunile fără menajamente
Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie aduce vești bune pentru zodiile care doresc să evadeze din lumea plină de probleme și să se refugieze în pasiunile lor. Cu sărbătorile de iarnă apropiindu-se, multe zodii încep să simtă presiunea de a lua decizii pentru anul următor, iar această săptămână va fi un moment de respiro pentru a-și pune ordine în gânduri și a se pregăti intens pentru viitorul lor.