Articolele din categoria ACTUAL:

Industria auto
Industria auto prognozează prăbușirea pieței din România - Care este motivul alertei
Industria auto din România, reprezentată de Asociația Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), este alarmată de reducerea drastică a subvențiilor pentru programele Rabla și Rabla Plus în propunerea de buget pentru 2024 a guvernului. Această reducere este așteptată să aibă un impact sever asupra pieței de mașini noi, cu o creștere consecutivă a importurilor de mașini second-hand.
Jumari
Prețuri explozive la alimente, de sărbători - Cât a ajuns să coste un kilogram de jumări
Rata inflației scade doar pe hârtie, iar traiul este tot mai greu pentru români. În topul scumpirilor sunt în continuare legumele, carnea și fructele. Șocant este că fix acum, în prag de sărbători, un kilogram de jumări a ajuns să coste și 250 de lei. Veștile proaste nu se opresc aici, de anul viitor inflația va crește din cauza pachetului de măsuri fiscale și ne așteaptă un nou val de scumpiri. 
Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani
Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani - 11 persoane au fost reținute
11 peroane au fost reținute, iar alte 4 au fost plasate sub control judiciar după perchezițiile de la Spitalul Județean de Urgență "Mavromati", din Botoșani. Procurorii DNA au descins la aproape 100 de locații într-un dosar uriaș privind angajările fictive la cea mai mare unitate medicală din județ. Concursurile erau trucate, iar un post ajungea să fie dat și pentru o șpagă de 15.000 de euro. 
Proteste
Țara e blocată de proteste în timp ce guvernul împarte banii - Angajații din domenii cheie protestează din cauza salariilor mici
În timp ce Guvernul împarte banii statului, România este blocată de proteste uriașe. Angajații DSP sunt în a patra săptămână de proteste și amenință cu declanșarea grevei generale dacă nu le sunt majorate salariile. Și alte categorii din sănătate amenință cu blocaj. Polițiștii ies și ei în stradă azi și cer majorarea salariilor, condiții mai bune de muncă dar și noua lege a salarizării. 
Ultimele clipe din viața Sharei
Ultimele clipe din viața Sharei, eleva care a murit drogată în casa unei beizadele din Neamț, au fost filmate - imagini tulburătoare
Au apărut noi date cutremurătoare în cazul Sharei, olimpica de 16 ani care a murit violată și drogată de un tânăr pe care l-a cunoscut pe internet. Băiatul de 19 ani avea libertate totală din partea părinților și locuia singur într-o casă impunătoare. În imaginile surprinse de camere în noaptea tragediei se văd și gafele comise de polițiștii. Oamenii legii au considerat moartea fetei un accident și nu au făcut cercetarea la fața locului.