Articolele din categoria ACTUAL:

Liviu Alexa îl detonează și pe Codin Maticiuc, considerat tot din rețeaua Coldea
Liviu Alexa îl detonează și pe Codin Maticiuc, considerat tot din rețeaua Coldea. Escrocheriile pe baza donațiilor caritabile!
Serialul despre Prăduitorii de Pomene a început în trombă cu devoalarea ordinăriilor financiare puse la cale de USR-istul Vlad Voiculescu, fost Ministru al Sănătății, care a transformat încrederea românilor de a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer într-o modalitate de a umple conturile la Fundația Magic Camp, înfășurând toate operațiunile financiare de cheltuire a banilor primiți din sponsorizări în ceața lipsei de transparență.
Cătălin Predoiu întâlnire cu omologul său israelian, în prezenţa familiilor unor ostatici deţinuţi de Hamas
Cătălin Predoiu întâlnire cu omologul său israelian, în prezenţa familiilor unor ostatici deţinuţi de Hamas. Ce s-a discutat
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut o întâlnire importantă miercuri, în cadrul căreia s-a întâlnit cu o delegație condusă de ministrul israelian de Interne, Moshe Arbel. Delegația a inclus și membri ai familiilor unor cetățeni români cu dublă cetățenie, care au fost răpiți și sunt ținuți ostatici de către gruparea Hamas.
Horoscop chinezesc. 4 zodii vor avea noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023
Horoscop chinezesc. Vești proaspete de la înțelepții din Orient. 4 zodii vor avea noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023
Horoscopul chinezesc, o practică străveche provenită din înțelepții Orientului, aduce vești proaspete și intrigante. Potrivit acestor înțelepți, există patru zodii care vor fi binecuvântate cu noroc în dragoste până la finalul lunii decembrie 2023. Norocul pare să fie alături de cei care sunt hotărâți să urmeze calea dorințelor lor și să știe exact ce își doresc.
 Gestul elevei nu a fost încă explicat (foto ilustrativă - arhiva)
Tentativă de sinucidere într-o școală din Călărași. O elevă de 15 ani s-a tăiat la mână
Un nou caz șocant într-o școală din România. O elevă de 15 ani, de la un Colegiul Național „Barbu Știrbei” din Călărași, ar fi avut o tentativă de sinucidere. Totul s-a întâmplat în timpul pauzei. Din fericire, fata s-a speriat după ce s-a tăiat la mâna dreaptă și a apelat urgent la ajutor. Gestul vine la scurt timp după sinuciderea șocantă a doua adolescente din județul Hunedoara și moartea ce pare a fi tot sinucidere a unui tânăr din Oradea.
Cu cât cresc, de fapt, pensiile românilor după marea recalculare - Câți bani primesc TOȚI pensionarii în 2024 - Calcule exclusive
Cu cât cresc, de fapt, pensiile românilor după marea recalculare - Câți bani primesc TOȚI pensionarii în 2024 - Calcule exclusive
Începe marea recalculare, iar unele pensii pot crește chiar și cu 70%, potrivit Realitatea PLUS. Anunțul vine de la oficialii cheie din statul român. Pensia medie va crește cu 33% în septembrie în 2024, iar punctele de stabilitate aduc bani în plus. Cum noua lege a fost publicată în Monitorul Oficial, Casa de Pensii poate contracta sistemul informatic pentru procesul de recalculare. 
Statul dă cu o mână și ia cu două: Majorări de pensii și salarii anulate de noi TAXE - Ce alimente se scumpesc din 2024
Statul dă cu o mână și ia cu două: Majorări de pensii și salarii anulate de noi TAXE - Ce alimente se scumpesc din 2024
Majorările de pensii și salarii sunt doar praf în ochi pentru români! Asta pentru că bugetul pe anul viitor vine cu majorări de venituri, dar și de taxe, relatează Realitatea PLUS. De la 1 ianuarie 2024 cresc impozitele la case și mașini, dar se scumpește și mâncarea. Și combustibilul va fi mai scump, pentru că acciza la carburanți se majorează cu rata inflației, adică cu 13,8%. 
Rares Bogdan
Rareș Bogdan, în plenul PE: Vrem integrarea deplină în Spaţiul Schengen în 2024! Nu suntem ruda săracă a Europei
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat în plenul Parlamentului European că ”românii sunt cetăteni europeni prin excelenţă şi nu de azi, de ieri”. ”Nu ne multumim cu jumătăti de măsură. Vrem integrarea deplină în Spaţiul Schengen in 2024”, spune liberalul, el arătând că suntem afectaţi economic grav, pentru că peste 1.5% din PIB-ul ţării mele se pierde, iar extremismul ia amploare în una dintre cele mai tolerante tari europene. ”Răbdarea românilor are însă o limită, ea a fost atinsă! Vrem Schengen pentru 2024”, precizează Rareş Bogdan.
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă: În numele PNL, îl felicit pe Donald Tusk pentru desemnarea în funcția de premier al Poloniei
Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă l-a felicitat, miercuri, pe Donald Tusk pentru desemnarea în funcţia de premier al Poloniei, el arătând că prin această nominalizare, Partidul Popular European devine şi mai puternic iar ca parteneri în cadrul PPE şi în virtutea bunelor relaţii dintre România şi Polonia, are încredere că parteneriatul se va consolida.
Pacanele
Nouă persoane reținute pentru că măsluiau aparatele de "păcănele" - Ce câștiguri fabuloase obțineau
Nouă persoane au fost reţinute, iar pentru alte două a fost dispus controlul judiciar pentru 60 de zile, în urma audierilor efectuate de procurorii DIICOT Caraş-Severin într-un dosar care vizează fraudarea unor aparate de jocuri de noroc de tipul "slotmachine" din judeţele Caraş-Severin,Timiş, Arad şi Hunedoara, suspecţii intervenind asupra echipamentelor pentru a favoriza anumite câştiguri.