Articolele din categoria ACTUAL:

Dubla sinucidere din Hunedoara. Pista șocantă pe care merg anchetatorii
Dubla sinucidere din Hunedoara. Pista șocantă pe care merg anchetatorii: ce se întâmpla, de fapt, în clădirea de pe care au sărit în gol fetele
Cele două tinere din Hunedoara care și-au pus capăt zilelor împreună au fost înmormântate de familiile îndurerate. Pentru anchetatori au rămas multe semne de întrebare. Procurorii trebuie să descifreze ce se află în spatele gestului celor două, mai ales că indiciile sugerează că fetele ar fi fost victimele bullyingului. Administratorul fostei fabrici a făcut declarații șocante. El susține că, deseori, în clădire intrau adolescenți care obișnuiau să consume alcool sau substanțe interzise. Acum se așteaptă rezultatele complete ale analizelor de laborator, care ar putea indica dacă fetele consumaseră înainte alcool sau droguri. Urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional! 
Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla înainte de încheierea anului 2023, în funcție de zodie
Cel mai bun lucru care ți se va întâmpla înainte de încheierea anului 2023, în funcție de zodie
Numărătoarea inversă a început; suntem deja pe ultima sută de metri din 2023 pe măsură ce ne pregătim pentru un nou început. Fiecare semn zodiacal are propriile sale influențe și energii care vor aduce un cadou special înainte ca anul să se încheie. În cele ce urmează, vom explora perspectiva unică a fiecărui semn zodiacal și cel mai bun lucru care îi așteaptă pe nativii acestora înainte de finalul anului 2023.
Trei plante îndrăgite de sărbători ascund pericole uriașe. Cât de toxice sunt aranjamentele cu aceste flori
Trei plante îndrăgite de sărbători ascund pericole uriașe. Cât de toxice sunt aranjamentele cu aceste flori
După cum știm cu toții, există unele plante care au devenit, practic, sinonime cu sărbătorile de iarnă, iar orice aranjament floral pe care îl vom cumpăra în această perioadă va avea și aceste flori. Este vorba despre Crăciuniță, vâsc, dar și tisa, plante atât de îndrăgite și de către români. Însă nu mulți dintre noi știu și că ele pot avea proprietăți toxice! 
Cele mai bune universități din România în 2023
Cele mai bune universități din România în 2023: Cine sunt campionii educației superioare în țara noastră
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca și Universitatea din București se află în fruntea clasamentului universităților din România, într-un top realizat de un grup independent de experți din mai multe instituții de învățământ superior. Aceste două instituții de învățământ superior sunt recunoscute pentru reputația lor academică excelentă și oferă o gamă vastă de programe educaționale în diverse domenii. De asemenea, pe locul 3 în acest clasament se află Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, la egalitate cu Universitatea Politehnica București, considerate ca unele dintre cele mai bune universități din țară.
Mașinile de care românii se feresc
Mașinile de care românii se feresc. Doar 0,7% dintre cumpărătorii de pe piața second hand s-au interesat de ele în 2023
Piața automobilelor second hand în România a fost una extrem de dinamică în anul 2023. Un studiu de specialitate a analizat preferințele cumpărătorilor pentru a înțelege ce tip de mașini atrage cel mai mult atenția, dar și să identifice mașinile de care românii se feresc în procesul de achiziționare. Rezultatele au arătat că doar 0,7% dintre cumpărătorii de pe piața second hand s-au interesat de acest tip de mașini în anul care se încheie curând, indicând o atitudine de precauție sau preferințe diferite în rândul consumatorilor.
Ce mânca Iisus, conform mărturiilor din Biblie
Hrana lui Iisus Hristos. Ce mânca Mântuitorul, conform mărturiilor din Biblie
Hrana lui Iisus Hristos, cel mai important personaj din istoria creștinătății, a fost o temă de interes pentru mulți credincioși și cercetători ai Scripturilor de-a lungul timpului. Deși Biblia nu oferă detalii exhaustive despre tipurile specifice de mâncare consumate de Mântuitorul, există câteva mărturii și informații care ne permit să avem o perspectivă asupra alimentației Sale în acea perioadă.