Articolele din categoria ACTUAL:

Pacanele
Nouă persoane reținute pentru că măsluiau aparatele de "păcănele" - Ce câștiguri fabuloase obțineau
Nouă persoane au fost reţinute, iar pentru alte două a fost dispus controlul judiciar pentru 60 de zile, în urma audierilor efectuate de procurorii DIICOT Caraş-Severin într-un dosar care vizează fraudarea unor aparate de jocuri de noroc de tipul "slotmachine" din judeţele Caraş-Severin,Timiş, Arad şi Hunedoara, suspecţii intervenind asupra echipamentelor pentru a favoriza anumite câştiguri.
 Cristian Georgică Celea, fost general SRI, propus șef la CNAS
Scandal uriaș în Sănătate: Fost general SRI, propus la șefia CNAS - Cine este Cristian Celea, cu o avere impresionantă
Este scandal uriaș în sănătate după ce ministrul Sănătății l-a propus la șefia Casei Naționale de Asigurări de Sănătate pe Cristian Georgică Celea, fost general SRI. CNAS este una dintre cele mai importante instituții din sănătate și gestionează un buget uriaș, plățile către programele naționale, dar și către medici și spitale. Cristian Celea are și o avere uriașă: 23 de terenuri, două case, trei apartamente și mai multe mașini.
Donald Trump
Sondajul care schimbă tot în cursa electorală pentru președinție - Donald Trump poate câștiga
O repetare a competiţiei electorale prezidenţiale din 2020 pare iminentă anul viitor, dar lupta între preşedintele american Joe Biden şi predecesorul său Donald Trump ar fi strânsă, potrivit unui nou sondaj Reuters/Ipsos, ambii candidaţi având vulnerabilităţi profunde ce i-ar putea costa Casa Albă. Totuşi, perspectiva ca Trump să revină la Casa Albă este perfect plauzibilă, din cel puţin patru motive, scrie Reuters.