Articolele din categoria ACTUAL:

Trei minore, aduse în stare gravă la spitalul din Orăștie
Trei minore, aduse în stare gravă la spitalul din Orăștie. Diagnostic șocant: Intoxicație severă de la o substanță pentru păduchi
Trei minore, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, au fost aduse de urgență la Spitalul Orăștie în ajunul Crăciunului,  cu semne grave de intoxicație cauzată de o substanță necunoscută. Acest caz pare o copie fidelă a celui de acum două zile din județul Ialomița, unde un copil a murit și alți doi au ajuns la spital, după ce bunica i-a spălat cu soluție pentru deparazitarea oilor.  
Avertisment din partea ministrului Predoiu: În anii care vin avem nevoie de o Poliţie foarte puternică
Avertisment din partea ministrului Predoiu: În anii care vin avem nevoie de o Poliţie foarte puternică; vedem ce s-a întâmplat în Cehia
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a subliniat importanţa unei Poliţii puternice şi moderne în România, în contextul provocărilor actuale în ceea ce priveşte securitatea. Ministrul Afacerilor Interne a făcut această declarație amintind de tragedia recentă din Cehia, care a adus în atenţia publică nevoia de a avea forţe de ordine eficiente şi bine pregătite pentru a gestiona situaţii de criză.
Cele mai îndrăgite surori din lumea muzicii populare și-au deschis sufletul în prag de sărbători
Cele mai îndrăgite surori din lumea muzicii populare și-au deschis sufletul în prag de sărbători. Copilăria și viața de familie a Marianei Ionescu Căpitănescu și Marcelei Fota
Cele mai îndrăgite surori din lumea muzicii populare și-au deschis sufletul în prag de sărbători, într-un interviu exclusiv pentru Realitatea PLUS. Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota au avut o copilărie simplă la țară, într-o familie numeroasă, dar mereu au simțit bucuria Crăciunului. 
Brad
Sfaturi esențiale pentru instalarea bradului - Ce spun specialiștii de la IGSU
Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au oferit o serie de indicaţii de precauţie şi recomandări cu privire la instalarea bradului în perioada sărbătorilor de Crăciun. Astfel, aceştia spun că bradul trebuie bine fixat, departe de sobe, radiatoare sau alte mijloace de încălzire, iar oameni trebuie să evite folosirea instalaţiilor şi decoraţiunilor electrice defecte sau improvizate, fiind interzisă amplasarea lumânărilor aprinse în apropierea bradului.
Cladire prabusita
Statul ungar oferă, în regim de urgenţă, un sprijin de 52 000 de euro Liceului "Tamási Áron" din Odorheiu Secuiesc
Secretariatul de Stat pentru Politicile Naţionale din cadrul Cancelariei prim-ministrului Ungariei oferă, în regim de urgenţă, un sprijin de 20 de milioane de forinţi (52 000 de euro) Liceului "Tamási Áron" din Odorheiu Secuiesc, prin intermediul Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România (UCDMR). Benii sunt destinaţi achiziţionării de laptopuri, telefoane, instrumente muzicale, pentru elevii ale căror bunuri au fost distruse în urma prăbuşirii parţiale a clădirii internatului.