Articolele din categoria ACTUAL:

Producătorii au pregătit 7,5 milioane de cozonaci pentru Crăciun, dar cererea este scăzută
Producătorii au pregătit 7,5 milioane de cozonaci pentru Crăciun, dar cererea este scăzută
Potrivit președintelui Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase - Rompan, Aurel Popescu, vânzările de cozonaci merg lent în această perioadă, în principal din cauza scăderii puterii de cumpărare a populației. Chiar dacă oferta industriei de morărit și panificație a rămas constantă, în jur de 7 - 7,5 milioane, cererea pentru aceste produse este mică.
Escrocherie-gigant a unui român angajat al statului italian. Foto: Guardia di Finanza
Escrocherie-gigant a unui român, angajat al statului italian. Peste 900 de venituri de cetățenie, acordate ilegal de conaționalul „mărinimos”
Operațiunea desfășurată de poliția financiară în Italia a condus la dezvăluirea unei escrocherii de proporții care a afectat statul italian. Echipa de militari din cadrul comandamentului provincial al Gărzii Financiare din Cosenza a reușit să rețină o persoană în legătură cu această fraudă masivă, în timp ce alte 900 de persoane sunt în prezent cercetate pentru diverse infracțiuni grave. 
Cozmin Gușă: „Moldova – Republica Soros”, se constituie pe modul ”mucles”!
Cozmin Gușă: „Moldova – Republica Soros”, se constituie pe modul ”mucles”! Suntem păcăliți că urmează ”RO + MD = RO”?! Cine va fi noul Alexandru Ioan Cuza?
Cunoscutul consultant politic Cozmin Gușă comentează într-un mod inedit ultimele mișcări politice din Republica Moldova. Având o perspectivă profundă asupra evenimentelor și o experiență vastă în domeniul politic, Gușă dezvăluie în detaliu strategiile și jocurile de putere care se desfășoară în spatele scenei, punând în lumină aspecte esențiale pentru înțelegerea situației politice actuale din țara vecină.
Urgență meteorologică: ANM emite Cod Galben de ninsori și două Coduri Portocalii de viscol.
ANM emite cod galben de ninsori și două coduri portocalii de viscol. Unde va lovi urgia albă
România se pregătește să facă față unei urgențe meteorologice majore, întrucât Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de ninsori și două coduri portocalii de viscol. Se estimează că urgia albă va lovi în mai multe regiuni ale țării.  Autoritățile și populația în general sunt avertizate să fie pregătite și să acționeze cu prudență în fața acestor condiții meteo severe.
Silueta noastră în pericol: Cum să gestionăm tentațiile sărbătorilor de iarnă
Silueta noastră în pericol: Cum să gestionăm tentațiile sărbătorilor de iarnă. Consiliere de la nutriționistul Adina Rusu
Nutriționistul-dietetician, Adina Rusu, atrage atenția asupra faptului că în perioada sărbătorilor de iarnă, greutatea noastră poate înregistra o creștere medie de 0,4 - 1 kg de la un an la altul, întrucât aceste zile reprezintă o oportunitate excelentă de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, de a ne recăpăta energia după un an de muncă și, desigur, de a ne delecta cu mese festive care aduc bucurie în suflet și satisfacție papilelor gustative.
Parcul Tei. Foto: Facebook
Accesul auto în parcuri: Propunerea proprietarului restaurantului din Parcul Tei pentru gestionarea gunoiului și aprovizionare. Ce i-au răspuns consilierii
Corin Romanescu, proprietarul restaurantului din Parcul Tei, a solicitat consilierilor generali să permită accesul mașinilor în parcuri între orele 6.00 și 10.00 dimineața pentru aprovizionare și ridicarea gunoiului, în același mod în care se întâmplă în Centrul Vechi. În cadrul cererii sale, Romanescu a solicitat modificarea Hotărârii Consiliului General astfel încât accesul mașinilor să fie permis.