Articolele din categoria ACTUAL:

Brad
Sfaturi esențiale pentru instalarea bradului - Ce spun specialiștii de la IGSU
Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au oferit o serie de indicaţii de precauţie şi recomandări cu privire la instalarea bradului în perioada sărbătorilor de Crăciun. Astfel, aceştia spun că bradul trebuie bine fixat, departe de sobe, radiatoare sau alte mijloace de încălzire, iar oameni trebuie să evite folosirea instalaţiilor şi decoraţiunilor electrice defecte sau improvizate, fiind interzisă amplasarea lumânărilor aprinse în apropierea bradului.
Cladire prabusita
Statul ungar oferă, în regim de urgenţă, un sprijin de 52 000 de euro Liceului "Tamási Áron" din Odorheiu Secuiesc
Secretariatul de Stat pentru Politicile Naţionale din cadrul Cancelariei prim-ministrului Ungariei oferă, în regim de urgenţă, un sprijin de 20 de milioane de forinţi (52 000 de euro) Liceului "Tamási Áron" din Odorheiu Secuiesc, prin intermediul Uniunii Cadrelor Didactice Maghiare din România (UCDMR). Benii sunt destinaţi achiziţionării de laptopuri, telefoane, instrumente muzicale, pentru elevii ale căror bunuri au fost distruse în urma prăbuşirii parţiale a clădirii internatului. 
Echipa Realitatea si Doomstriker au vizitat familiile nevoiase dintr-un sat prahovean
Echipa Realitatea și motocicliștii de la Doomstriker, în prag de Crăciun, s-au dus la familiile care trăiesc de pe o zi pe alta - Mărturiile copiilor la care Moș Crăciun nu ajunge niciodată
Pentru multe familii din România, sărbătorile de iarnă sunt la fel de sărace ca în orice altă perioadă a anului. Crăciunul este umbrit de lipsa banilor, iar oamenii nu au ce pune pe masă. Copiii din familiile încercate zilnic își doresc doar sănătate și să termine școala ca să devină oameni de bază. Dincolo de masa de sărbători, românii care trăiesc la limita sărăciei au nevoie de case, haine și mâncare în fiecare zi. Echipa Realitatea și-a propus și acum, ca în fiecare an, să dea o mână de ajutor oamenilor care au nevoie. Nu am plecat singuri la drum și am fost ajutați să ajungem la acești oameni de motocicliștii de la Doomstriker România.