Articolele din categoria ACTUAL:

Politia
Patru tineri s-au luat la bătaie într-un cinematograf din București, chiar în Ajun de Crăciun - Care a fost motivul
Poliţiştii au fost sesizaţi, vineri, că în interiorul unui cinematograf din Sectorul 6 al Capitalei are loc un conflict între mai multe persoane. Astfel, la faţa locului poliţiştii au descoperit patru persoane, cu vârste între 24 şi 28 de ani implicate în eveniment, conflictul fiind cauzat de faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală şi două femei s-ar fi agresat reciproc. În acelaşi context, patru bărbaţi, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, la rândul lor agresându-se fizic, iar poliţia face cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 
Seif
O tânără de 26 de ani din Argeș și-a luat singură cadou de Crăciun: a furat zeci de mii de euro dintr-o cutie de valori a tatălui său
O tânără în vârstă de 26 de ani din judeţul Argeş a fost reţinută şi riscă să îşi petreacă sărbătorile după gratii după ce a furat zeci de mii de euro şi zeci de mii de lei dintr-o cutie cu valori care aparţine tatălui său. Iniţial, speţa a fost deschisă ca având autor necunoscut, iar după ce a constatat cine este suspect în cazul furtului, tatăl şi-a menţinut plângerea.
2024, anul revoluției astrale
2024, anul revoluției astrale. Pluto închide un ciclu de 15 ani și intră în Era Vărsătorului. Ghidul complet al evenimentelor care ne vor influența destinul anul viitor
În mai multe moduri, 2024 funcționează ca un portal gigantic către o nouă epocă, deoarece cele trei planete exterioare lucrează împreună pentru a ne ajuta în crearea unei noi realități. În a doua parte a anului, Uranus, Neptun și Pluto vor lucra împreună pentru a ridica conștiința maselor, ancorând Epoca Vărsătorului.