Articolele din categoria ACTUAL:

Cum au încercat șefii Untold să fenteze legea
Cum au încercat șefii Untold să fenteze legea. Tribunalul Cluj i-a obligat la plata unei sume considerabile
În ciuda succesului și popularității pe care evenimentul anual Untold le-a adus, se pare că organizatorii au încercat să găsească modalități de a evita plata unor sume datorate statului. Tribunalul Cluj a luat o decizie importantă, obligând Untold SRL să plătească 735.744 lei pentru taxa de timbru a monumentelor istorice, deși compania a încercat inițial să ofere o sumă mai mică. 
Cereale
Scrisoare deschisă a fermierilor prin care cer măsuri privind transporturile de cereale din Ucraina la intrarea pe teritoriul Uniunii Europene
Alianţa pentru Agricultură şi Cooperare a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Marcel Ciolacu şi ministrului Agriculturii, Florin Barbu, prin care solicită ca la reuniunea Consiliului UE pe teme de agricultură şi pescuit să susţină unele măsuri privind transportul de cereale din Ucraina, pe teritoriul Uniunii Europene.
Boala x
Boala X ar putea fi de 20 de ori mai mortală decât Covid-19. OMS avertizează că ”o viitoare pandemie este doar o chestiune de timp”
Cu o rată de mortalitate de 20 de ori mai mare decât cea a Covid-19 şi fără un vaccin, Boala X ar putea îngenunchea rapid omenirea. Puţini ar rămâne neatinşi de agentul patogen, acesta provocând prăbuşirea sistemelor de sănătate şi colapsul economiilor, în timp ce lumea ar încerca din nou să stăpânească o forţă a naturii. În acest scenariu, experţi în domeniul sănătăţii la nivel mondial au luat cuvântul săptămâna aceasta în cadrul unui panel al Forumului Economic Mondial (WEF), desfăşurat sub tema: „Pregătirea pentru boala X”. Denumirea a fost propusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în 2018.