Articolele din categoria ACTUAL:

Protest in Piata Constitutiei / FOTO: INQUAM Photos (Octav Ganea)
Protestul organizat de apropiații Dianei Șoșoacă, în fața Parlamentului, fără succes: Un singur camion este prezent
Eșec total la protestul din Dianei Șoșoacă! Peste 5.000 de persoane ar fi trebuit să soseasca în fața Parlamentului ca să-și strige nemulțumirile, potrivit autorizației emise de Primăria Capitalei, insa abia daca sunt cativa oameni. De asemnea, la miting ar trebui să ajunga si 200 de utilaje, dar e un tractor în aceste momente în Piața Constituției din București. 
Protest la Afumați / Foto: Inquam Photos
O nouă zi de proteste ale fermierilor și transportatorilor la Afumați. Oamenii refuză să vină la manifestația de la Parlament
Minting în fața Parlamentului. Diana Șoșoacă încearcă să confiște protestul fermierilor si al transportatorilor. Autorizația pentru manifestație a fost acordată de Primăria Capitalei unor apropiați ai senatoarei. Potrivit anunțului făcut de primarul Nicușor Dan, pot participa pana la 5.000 de persoane, cu 100 de tractoare și 100 tiruri. În realitate, însă, fermierii spun că NU vor să se asocieze cu clasa politică și că ei NU vor participa la manifestație. Pentru a 12-a zi la rând, fermierii și transportatorii sunt în stradă și stau în ger așteptănd soluții de la guvernanți. 
Horoscop special: Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie
Horoscop special: Venus intră în Capricorn pe 23 ianuarie și pune pe jar viața amoroasă a zodiilor
Întâmpinăm o schimbare importantă în lumea astrologică pe data de 23 ianuarie, când Venus, planeta iubirii și a valorilor noastre, va intra în zodia Capricornului. Capricornul este cunoscut pentru ambiția și strategia sa, iar influența lui asupra Venerei va aduce o nouă dimensiune în modul în care ne abordăm dorințele și aspirațiile. Această tranziție astrală ne va motiva și ne va spori abilitățile strategice, făcându-ne mai determinați în stabilirea priorităților și în atragerea lucrurilor pe care le dorim în viața noastră. Este momentul perfect să ne clarificăm obiectivele și să ne concentrăm pe ceea ce ne este cu adevărat important.
Gruparea de foşti angajaţi corupţi ai serviciilor secrete, un nou plan periculos pentru destabilizarea Moldovei. Foto: Profimedia
Gruparea de foşti angajaţi corupţi ai serviciilor secrete, un nou plan periculos pentru destabilizarea Moldovei. Avertismentul autorităților de peste Prut
Serviciul de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova a emis un comunicat vineri, 19 ianuarie, în care a dezvăluit că dispune de informaţii critice cu privire la o nouă grupare formată din foşti angajaţi corupţi ai serviciilor secrete. Această grupare are intenţia de a destabiliza situaţia din Moldova şi de a pune în pericol securitatea regională. 
Ce să faci atunci când primești un apel de la un număr internațional necunoscut pe WhatsApp
Ce să faci atunci când primești un apel de la un număr internațional necunoscut pe WhatsApp
WhatsApp este o aplicație de mesagerie extrem de populară care a schimbat modul în care comunicăm în era digitală. Cu peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume, WhatsApp oferă o modalitate convenabilă de a rămâne în contact cu prietenii, familia și colegii. Indiferent de motivele pentru care folosim WhatsApp, cu toții intrăm la suspiciuni când primim apeluri de la numere necunoscute, mai ales din țări în care nu cunoaștem pe nimeni.
Autobuzul care circulă și pe șosea și pe apă a trecut testele cu brio. Foto: Consiliul Județean Călărași
Autobuzul care circulă și pe șosea și pe apă a trecut testele cu brio. Când va transporta primii români peste Dunăre
România se poate mândri cu un autobuz-amfibiu care va revoluționa modul în care oamenii călătoresc între uscat și apă. Debutul acestui autobuz inovator inovator va avea loc în județul Călărași, unde pasagerii vor avea posibilitatea de a călători pe șosea, dar și pe apă, fără să schimbe mijlocul de transport. Această inovație va oferi comunităților românești o soluție eficientă și comodă pentru deplasarea în zonele de frontieră, inclusiv în Bulgaria.
Marea Britanie a dezvăluit mega-laserul futurist. Foto: YouTube
Marea Britanie a dezvăluit mega-laserul futurist care poate distruge o monedă de la o distanță de peste un kilometru
Marea Britanie a anunțat lansarea unei arme care îi va oferi un veritabil avantaj militar. Este vorba despre un tun-laser futurist cunoscut sub numele de "DragonFire", care are capacitatea de a distruge cu o precizie milimetrică o țintă aflată la kilometri distanță. Arma nou anunțată reprezintă o adevărată revoluție în domeniul armamentului și o mostră a progresului tehnic în era modernă.
Unde fug românii de ger
Unde fug românii de ger. Cazarea îi costă 150-200 de lei pe noapte iar vremea este ideală pentru scăldat
În mijlocul iernii, când frigul pătrunde adânc în oase și vremea pare de nesuportat, mulți români aleg să scape de ger și să se refugieze în destinații mai calde. Fie că aleg să evadeze către țări tropicale sau că preferă să se îndrepte spre locurile mai apropiate de casă, acești turiști de ocazie renunță la hainele groase și îmbracă costumele de baie pentru a se bucura de plajă și scăldat chiar și în miezul iernii.
Reacția unui traficant de droguri în disperarea de a scăpa de procurorii DIICOT  Foto: Facebook
Scene ca-n filme cu bani zburând din mașină în toate direcțiile, făcute de un traficant de droguri în disperarea de a scăpa de ofițerii DIICOT
O operațiune Antidrog desfășurată la Cluj ar putea deveni lejer sursă de inspirație pentru un scenariu de film de acțiune. În mijlocul acțiunii se află un român, cunoscut traficant de droguri, care a fost prins în flagrant exact în momentul în care încasase o sumă uriașă de bani pentru cantitatea vândută. Momentul spectaculos a avut loc atunci când poliția a deschis portiera mașinii suspectului, iar acesta a început să arunce cu bani prin aer.
George Simion, despre modul în care autoritățile au gestionat protestele. Foto: Profimedia
George Simion, despre modul în care autoritățile au gestionat protestele: Marcel Ciolacu este incapabil să guverneze această țară. PSD nu mai este ce a fost
George Simion, liderul AUR, a avut o reacție incendiară față de modul în care autoritățile au gestionat protestele care au zguduit România din temelii. În cadrul unei intervenții la Realitatea Plus, Simion a criticat dur abordarea și conducerea lui Marcel Ciolacu, acuzându-l că este incapabil să guverneze această țară.