Articolele din categoria ACTUAL:

Proteste Afumați/ Foto: Realitatea.Net
Fermierii și transportatorii sunt de 13 zile în stradă. Protestatarii au pus utilajele în mișcare și merg încet, claxonând
Continuă protestele în țară! Fermierii și transportatorii sunt de 13 zile în stradă și spun că nu vor pleca până nu se găsesc soluții pentru toate problemele lor. Oamenii susțin că măsurile adoptate sunt doar parțiale și cer strategii clare pentru agricultură și transporturi. Fermierii de la Afumați se delimitează de instigatori și vor să protesteze pașnic. Seara trecută un grup de oameni venit în Afumați a intrat în conflict cu jandarmii.
Cozmin Gușă
Cine stă în spatele protestelor masive din ultimele zile și cine încearcă să le deturneze în interes propriu. Cozmin Gușă, detalii-bombă din culisele politice
Cozmin Gușa a făcut dezvăluiri incendiare în ceea ce privește jocurile de culise din spatele protestelor care au rascolit țara în ultimele 12 zile. Analistul politic a adus în prim plan informații despre implicațiile și interesele politice care au stat în spatele acestor manifestații masive, aruncând lumină asupra unor aspecte necunoscute până acum. 
Miron Mitrea a vorbit la Realitatea Plus despre protestele actuale
Miron Mitrea, despre protestele actuale: „Sunt oameni care îi dau griji premierului, ca să fie mai fezandat la negocieri”
Miron Mitrea, un nume respectat în peisajul politicii românești, se remarcă drept un veteran cu o vastă experiență și o înțelegere profundă a subtilităților jocurilor politice. Într-o intervenție recentă la Realitatea Plus, domnia sa a analizat îndeaproape evenimentele curente din România, oferindu-și perspectiva asupra acestora. Potrivit lui Mitrea, protestele active și ample care au loc în țară sunt în realitate strategii menite să pregătească terenul pentru Marcel Ciolacu, în vederea negocierilor inevitabile ce vor avea loc într-un an marcat de patru scrutine electorale.
Record în confiscarea armelor de foc
Record în confiscarea armelor de foc: Peste 3.000 de exemplare capturate de polițiști în 2023
Anul 2023 a marcat un succes semnificativ în lupta polițiștilor Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împotriva criminalității armate și braconajului cinegetic. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), anul trecut, forțele de ordine au reușit să confiște peste 3.000 de arme de foc și 43 de autovehicule utilizate în acte de braconaj.  
Un cunoscut luptător de kickboxing din București, reținut după ce și-a scalpat vecinul
Un cunoscut luptător de kickboxing din București, reținut după ce și-a scalpat vecinul. Inițial, a vrut să-i taie gâtul
Un cunoscut luptător de kickboxing care luptă într-una dintre cele mai importante promoții din România a fost ridicat de polițiști după ce aproape că a scalpat un bărbat în urma unui scandal. Agresorul este mâna dreaptă a campionului mondial Claudiu Bădoi, cunoscut în industria sporturilor de contact sub numele de Prințu. Atenție, detaliile sunt șocante și vă pot afecta emoțional! 
 Fermierii din Mureş continuă protestele pe terenul de lângă Aeroportul Transilvania. Foto: Agerpres
Fermierii din Mureş continuă protestele pe terenul de lângă Aeroportul Transilvania
Duminică, fermierii din judeţul Mureş au continuat protestele pe o păşune în apropierea Aeroportului "Transilvania" Târgu Mureş. Aceştia au făcut și incursiuni pe DN 15 E60, în timp ce solicitau asigurarea vânzării cerealelor la preţul real, oprirea tranzitului cerealelor ucrainene pe teritoriul României, precum şi scăderea preţurilor pentru poliţele de răspundere civilă auto şi accizei la motorina utilizată în activităţile agricole.
Vremea capricioasă ne va juca feste: zile mai calde, urmate de frigul obișnuit perioadei. Prognoza ANM pentru perioada 22 ianuarie - 19 februarie 2024
Vremea capricioasă ne va juca feste: zile mai calde, urmate de frigul obișnuit perioadei. Prognoza ANM pentru perioada 22 ianuarie - 19 februarie 2024
În perioada 22 ianuarie - 19 februarie 2024, vremea ne va juca feste, oferindu-ne o combinație capricioasă de zile mai calde și reci. Soarele se va bucura de un rol principal în această perioadă, încercând să ne însoțească în momentele în care temperaturile se vor ridica. Cu toate acestea, trebuie să fim pregătiți și pentru schimbări bruste, deoarece frigul specific lunii februarie nu va lăsa garda jos.
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: Rezerviștii n-au găsit bani pentru Tolo. Îl transferă la HOTNEWS, rocadă tardivă cu Tapalagă
Și uite-așa trece gloria și scade valoarea de întrebuințare a marionetelor Statului Paralel! Deși i s-a promis că va avea la dispoziție fonduri pentru construcția unei platforme media noi, Tolo trebuie să se mulțumească cu transferul la HOTNEWS, acolo unde moșmondește ca acționar minoritar și supervizorul său de o viață, celebrul Sorin Enache. Un editorial semnat Cozmin Gușă.
Tensiuni între jandarmi și protestatari. Autoritățile i-au amendat pentru că au făcut grătarul
Se încing spiritele în Afumați. Tensiuni între jandarmi și protestatari. Autoritățile i-au amendat pentru că au făcut grătarul
Se încing spiritele în Afumați, unde tensiunile dintre protestatari și jandarmi s-au intensificat. După 11 zile de manifestații pașnice, oamenii au ajuns la capătul răbdării și au început să-și exprime nemulțumirea în mod tot mai vehement. Scandând lozinci precum "Jos Guvernul", protestatarii și-au arătat frustrarea față de politicienii responsabili de actuala situație. Însă, tensiunile au escaladat și mai mult în momentul în care autoritățile au amendat mai mulți protestatari pentru simplul fapt că încercau să-și facă un grătar pentru a-și potoli foamea, după atât timp de stat în frig.