Articolele din categoria ACTUAL:

Primăria Municipiului București, sancționată contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 4/ Foto: PS4
Primăria Municipiului București, sancționată contravențional de către polițiștii locali ai Sectorului 4 pentru trotuarele pline de gheață și zăpadă
Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 au sancționat Primăria Municipiului București (PMB), prin Administratia Lacuri, Parcuri și Agrement (ALPAB), pentru nerespectarea obligațiilor legale instituite în sarcina sa în privința îndepărtării stratului de zăpădă și de gheață depus pe aleile pietonale și trotuarele aferente parcurilor pe care aceasta le adminstrează pe raza Sectorului 4, și aici vorbim despre Parcul Carol și Parcul Tineretului. Sancțiunile se ridică la suma de 4.000 de lei. 
Noul terminal al Aeroportului Iași, inaugurat de PNL
Noul terminal al Aeroportului Iași, inaugurat de PNL. Nicolae Ciucă: Este un model de angajament și de responsabilitate al administrației locale - VIDEO
Ieșenii se pot mândri, de astăzi, cu un nou aeroport. Este vorba despre Terminalul 4 al Aeroportului Internațional, care a fost inaugurat cu fast, iar la eveniment au participat și liberalii, inclusiv Nicolae Ciucă. Noul aeroport are o capacitate de peste 3 milioane de pasageri pe an, iar turiștii vor putea călători spre 24 de destinații, rute operate de cinci companii aeriene. Investiția se ridică la peste 100 de milioane de euro. 
Ion Iliescu si Adrian Năstase (arhivă)
Adrian Năstase, scandal uriaș cu o serie de lucrări atribuite lui Victor Brauner. Experții susțin că ar fi falsuri
Fostul premier Adrian Năstase este în centrul unui scandal de proporții. Un istoric de artă susține că tablouri trimise de fostul politician pentru expoziția Victor Brauner, organizată de către Muzeul Național de Artă al României, ar fi false. Contactat de jurnaliștii Realitatea PLUS pentru un punct de vedere, Năstase a transmis că reprezentanții muzeului vor aduce clarificările necesare. 
Accident Arad/ Captură foto livearad.ro
O șoferiță băută și drogată s-a răsturnat cu mașina într-o intersecție din Arad. Femeia a comis mai multe abateri grave de la Codul Rutier
O şoferiţă în vârstă de 28 de ani care ar fi condus sub influenţa alcoolului şi a drogurilor s-a răsturnat cu maşina într-o intersecţie din oraşul Arad, marţi dimineaţă. Incidentul s-a petrecut chiar în timp ce femeia era urmărită de poliţişti pentru că nu a oprit la semnalele acestora, totul după ce aceasta a fost observată că circula "haotic" în zona centrală a oraşului. Femeia a comis mai multe abateri grave de la Codul Rutier.
Un sfert din suprafața agricolă a României este exploatat de străini
Fermierii români protestează, iar străinii fac afaceri de milioane pe cele mai bune terenuri agricole
În timp ce agricultorii români protestează în stradă pentru că sunt sufocați de taxe, cele mai fertile pământuri din țara noastră sunt pe mâinile afaceriștilor străini. Zeci de mii de hectare de teren arabil sunt exploatate anual pentru sute de milioane de euro, iar banii intră în conturile arabilor, indienilor sau ale danezilor. România este unul dintre statele care au vândut cele mai mari suprafețe străinilor. 
Un grup de copii care mergeau la școală, loviți de o mașină, în județul Buzău/ Arhivă foto
Copii în drum spre școală, spulberați de o mașină, în județul Buzău: 4 dintre ei au fost transportaţi la spital
Poliţiştii fac cercetări marţi dimineaţă în urma unui accident rutier produs pe DN2C, în localitatea Smeeni, din judeţul Buzău, unde un autovehicul ar fi lovit un grup de pietoni care traversau drumul. Din primele date, grupul era format din copii care se îndreptau spre şcoală. Copiii se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care a avut loc impactul. Patru dintre ei, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, au fost transportaţi la spital. 
Ministerul Sănătății s-a răzgândit: farmaciile vor elibera antibiotice fără rețetă doar pentru 48 de ore
Ministerul Sănătății s-a răzgândit: farmaciile vor elibera antibiotice fără rețetă doar pentru 48 de ore
Ministerul Sănătății reduce doza de urgență de antibiotice care poată fi eliberată de farmacii fără rețetă de la 72 de ore la 48 de ore. Un Ordin publicat recent în Monitorul Oficial prevedea că farmaciile pot elibera, fără prescripție medicală, antibiotice în doză care să acopere 72 de ore. După doar câteva zile, Ministerul Sănătății s-a răzgândit și a decis ca farmaciile să poată elibera fără rețetă o doză de urgență pentru 48 de ore. 
Foto: Inquam Photos
Protestele de la Afumați primesc întăriri din țară! Transportator: „Dacă nu se găsesc soluții comune, vom încerca să facem pasul următor, de la revoltă mai departe”
Continuă protestele în țară! Fermierii și transportatorii sunt de 14 zile în stradă și spun că nu vor pleca până nu se găsesc soluții pentru toate problemele lor. Oamenii susțin că măsurile adoptate sunt doar parțiale și cer strategii clare pentru agricultură și transporturi. Fermierii de la Afumați se delimitează de instigatori și vor să protesteze pașnic. Acestora continuă să li se alăture protestatari din țară, marți.
Care sunt condițiile în care antibioticele se eliberează fără rețetă - Precizări oficiale de la Ministerul Sănătății
Care sunt condițiile în care antibioticele se eliberează fără rețetă - Precizări oficiale de la Ministerul Sănătății
​Ministerul Sănătății reduce doza de urgență de antibiotice - care poată fi eliberată de farmacii fără rețetă - de la 72 de ore la 48 de ore. Un Ordin publicat recent în Monitorul Oficial prevedea că farmaciile pot elibera, fără prescripție medicală, antibiotice în doză care să acopere 72 de ore. După doar câteva zile, Ministerul Sănătății s-a răzgândit și a decis ca farmaciile să poată elibera fără rețetă o doză de urgență pentru 48 de ore.