Articolele din categoria ACTUAL:

Revoluție astrală: Pluto intră în Vărsător pentru următorii 20 de ani
Revoluție astrală: Pluto intră în Vărsător pentru următorii 20 de ani. Nimic nu va mai fi la fel! Cum se va schimba viața zodiilor
Odată cu intrarea lui Pluto, planeta intensității și transformărilor profunde, în Vărsător, se anunță o revoluție astrală ce va influența viețile tuturor zodiilor pentru următorii 20 de ani. Nimic nu va mai fi la fel în această perioadă, iar schimbările vor determina o redefinire a modului în care ne raportăm la lume și la noi înșine. Fiecare zodie va trebui să se pregătească pentru transformări masive, acestea putând aduce atât provocări, cât și oportunități surprinzătoare.
Mircea Geoana
Mircea Geoană, despre exercițiile NATO: E bine că facem acest lucru pentru că cea mai bună apărare este descurajarea unui potenţial adversar
Adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, transmite populaţiei din ţările membre ale Alianţei să nu se îngrijoreze atunci când aude despre exerciţii militare ample ale trupelor ţărilor membre, el explicând că ”cea mai bună apărare este descurajarea unui potenţial adversar”. Afirmaţia lui Geoană a fost făcută în contextul în care acesta discuta despre cel mai mare exerciţiu militar al NATO din 1988 încoace - Steadfast Defender 24.
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu
Alina Gorghiu anunță că doar în ultima săptămână au fost aduși în țară 17 fugari români
Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, sâmbătă, că, în ultima săptămână, 17 fugari au fost aduşi în ţară. Ministrul reiterează ideea potrivit căreia statul român plăteşte foarte mult pentru repatrierea condamnaţilor, anul trecut suma depăşind 10 milioane de lei. De aceea, a fost pus în dezbatere publică un proiect de lege pentru ca toate costurile să fie suportate de fugari. 
Supa de pui
Care este cea mai recomandată mâncare atunci când este frig afară. Aduce o gramadă de beneficii pentru corp
Când este frig afara, este important să consumați alimente care vă ajută să vă mențineți căldura corporală, să vă stimuleze sistemul imunitar și să vă ofere energie. Unul dintre cele mai utile alimente de mâncat în timpul sezonului rece sunt alimentele bogate în nutrienți și calorii, care pot oferi o senzație de confort și satisfacție. Iată câteva exemple de alimente utile pentru a mânca în timpul vremii reci:
Horoscopul zilei, sâmbătă, 20 ianuarie 2024
Horoscopul zilei, sâmbătă, 20 ianuarie 2024. Pluto intră în neconventionalul Vărsător și dă toate planurile peste cap. Trei zodii au parte de clipe fericite alături de persoanelle dragivor
Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 ianuarie 2024. Astăzi, intrăm într-o nouă eră astrologică de transformare și eliberare. Soarele se alătură planetei Pluton, ceea ce marchează începutul tranzitului lor în semnul umanitar al Vărsătorului. Cu toate că Pluto va reveni pentru aproximativ o lună în Capricorn, înainte de a pleca pentru o perioadă lungă de timp, această primă întâlnire a lui Pluto cu Vărsătorul aduce o energie remarcabilă pentru eliberarea structurilor nefavorabile din viața noastră și deschiderea căii către o creștere radicală și nouă.
Horoscopul Chinezesc pentru săptămâna 22-28 ianuarie
Horoscopul Chinezesc pentru săptămâna 22-28 ianuarie. Anul Dragonului se apropie cu pași repezi, aducând energii inovatoare
Horoscopul Chinezesc pentru săptămâna 22-28 ianuarie. Cu energia Dragonului în aer, această săptămână promite să fie una plină de provocări și oportunități. Înțelepciunea și claritatea de gândire sunt calități ce vor fi necesare în fața situațiilor aparent complicate. Este momentul să vă ascultați intuiția și să profitați de momentele favorabile pentru a vă atinge obiectivele. Cu toate acestea, fii atent la tendința de a fi excesiv de impulsiv sau încăpățâna.