Articolele din categoria ACTUAL:

Ceai/unsplash.com
Ceaiurile expiră? Cum trebuie păstrate astfel încât să te poți bucura de gustul proaspăt și proprietățile benefice mai mult timp?
Nu doar cafeaua este la mare căutare în aceste zile, ci și ceaiul, iubitorii acestei licori-minune fiind înnebuniți după gustul său proaspăt și revigorant. Alții iubesc ceaiul datorită senzației de relaxare pe care le-o conferă, dar sunt și mulți cei care beau ceai datorită beneficiilor sale uimitoare asupra organismului. Când vine vorba despre ceai, o întrebare apare însă pe buzelele tuturor: expiră acesta, așa cum este menționat pe cutie? Totodată, oamenii își pun adesea întrebarea dacă mai poate fi consumat ceaiul după data de expirare - fie că vorbim despre pliculețe sau cel din plante? Iată ce trebuie să știți dacă și voi vă confruntați cu această dilemă.
Fermierii și transportatorii au ajuns la capătul puterilor / Foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis, prima reacție la chinurile fermierilor, după 3 săptămâni. Sfidare totală: Hai să NU vorbim despre protestele din oraș!
Klaus Iohannis îi sfidează pe fermierii români direct de la Bruxelles! Șeful statului susține că nu poate să meargă în Capitala Europeană și să nu vorbească despre protestele de acolo. Nimic însă despre protestele de la Afumați sau din țară. Întrebat de jurnaliști, Klaus Iohannis a ținut să precizeze că nu au fost comercializate cerealele ucrainene pe teritoriul României și că vom continua să ajutăm țara vecină. 
Proteste SANITAS/ Arhivă foto
Angajații din Sănătate ies din nou în stradă! Proteste de amploare, joi dimineață, în fața Ministerelor Muncii și Sănătății
Haosul din sistemul medical este departe de final! Medicii ies din nou în stradă să își strige nemulțumirile. Sute de angajați din sistemul de Sănătate vor picheta, astăzi, sediul Ministerului Sănătății. Vorbim despre sindicaliştii de la SANITAS, care își vor striga nemulțumirile în fața instituției conduse de Alexandru Rafila între orele 11.00 şi 13.00. Protest va fi și la Ministerul Muncii, acolo unde peste 300 de reprezentanti ai Federaţiei Solidaritatea Sanitară sunt așteptați începând cu ora 10.00. 
Accidentul de la Copșa Mică a fost filmat
Accidentul de la Copșa Mică a fost filmat. Tatăl a lovit un cap de pod şi a zburat din maşină, sub ochii mamei. Și bebelușul de 8 luni a murit - VIDEO
Un grav accident de circulație a avut loc pe un drum național din județul Sibiu. Un bebeluș de 8 luni și șoferul și-au pierdut viața, iar mama copilului, o tânără de doar 17 ani, se află în stare gravă la spital. În momentul impactului, șoferul nu purta centura de siguranță, iar bebelușul nu era transportat în scaunul special. Cei trei se întorseseră recent din străinătate și doreau să se stabilească în România. 
Trei zodii răsuflă ușurate că au scăpat de corvoada lunii ianuarie
Horoscop special: Trei zodii sunt în culmea fericirii că au scăpat de haosul lunii ianuarie. Ce răsplată le aduce februarie
Într-o lume plină de provocări și incertitudini, există momente când anumite zodii pot simți un val de ușurare atunci când trec peste dificultățile unei luni impredictibile. Iar ianuarie, cu schimbările și presiunile sale, nu a făcut excepție. Acum, că prima lună a anului a trecut, trei zodii pot respira ușurate că au reușit să scape de corvoada lunii ianuarie.
Înarmați doar cu lopeți, doi suceveni au reparat singuri un drum județean plin de gropi. Foto: Monitorul de Suceava
Înarmați doar cu lopeți, doi suceveni au reparat singuri un drum județean plin de gropi
Sătui de starea dezastruoasă a drumului județean plin de gropi, doi suceveni s-au mobilizat pentru a-l repara, folosind doar lopețile lor ca instrumente de muncă. Drumul în cauză este DJ 208B Hănțești - Berești - Șerbănești, amplasat în comuna Zvoriștea. Situația pe acest drum este una precară, cu asfaltare doar în anumite porțiuni , prin intermediul fondurilor obținute de primării.
Dieppe, Seine-Maritime, locul unde a fost prins românul cu cele două genti în portbagaj. Foto: Profimedia
Român prins cu doi copii ascunși în două genți sport la frontiera dintre Franța și Anglia. Cât primea pentru serviciile de „curierat”
Un caz dramatic a captat atenția opiniei publice în ultimele zile, după ce un român a fost condamnat la trei ani de închisoare de către tribunalul din Dieppe, Franța. Scenariul șocant a avut loc la granița dintre Franța și Anglia, când acesta a fost prins încercând să treacă cu mașina, având în portbagajul său două genți de sport în care se aflau doi adolescenți.
„Pâinea leneșului”- Rețeta simplă prin care vei obine același gust intens, dar fără frământarea aluatului
„Pâinea leneșului”- Rețeta simplă prin care vei obine același gust intens, dar fără frământarea aluatului
Pâinea leneșului sau pâinea fără frământare a devenit din ce în ce mai populară în ultima perioadă datorită simplității și gustului incredibil pe care îl oferă. Această rețetă simplă se realizează în patru pași și nu necesită frământarea clasică a aluatului. În schimb, se bazează pe fermentarea îndelungată a aluatului pentru a dezvolta aromele și textura dorite.
Horoscopul zilei, joi, 1 februarie 2024
Horoscopul zilei, joi, 1 februarie 2024. Pasiunea și lupta pentru control și putere, principalele ingrediente din meniul astrelor. Trei zodii le folosesc chibzuit
Horoscopul zilei de joi, 1 februarie 2024, ne aduce în prim plan pasiunea și lupta pentru control și putere. Ne confruntăm cu cuadratura dintre Lună în Scorpion și Pluto în Vărsător, un aspect astrologic ce ne atrage atenția asupra riscului de a fi prins în conflicte, dramă și confruntări acerbe pentru obținerea supremației.
Experții în demografie susțin că urmează o depopulare masivă
Semnal de alarmă: Experții în demografie susțin că omenirea a ajuns la o fază de platou și că urmează o depopulare masivă
Omenirea se confruntă cu o provocare demografică majoră, conform experților în domeniu. Aceștia susțin că, după o perioadă de creștere continuă, populația mondială a ajuns la o fază de platou și urmează să se confrunte cu o depopulare masivă. Această perspectivă alarmantă atrage atenția asupra unor schimbări profunde care vor influența societatea și economia globale atât în viitorul apropiat, cât și în cel îndepărtat.