Articolele din categoria ACTUAL:

SURSE: Nicolae Ciucă, în ședința BPN: „E important să ne gândim cum ne protejăm fermierii și transportatorii”
SURSE: Nicolae Ciucă, în ședința BPN: „E important să ne gândim cum ne protejăm fermierii și transportatorii”
Nicolae Ciucă - președintele PNL a abordat, în ședința Biroului Politic Național (BPN), problemele fermierilor și ale transportatorilor, care protestează de trei săptămâni. Acesta a spus că PNL este în continuare deschis la dialog și lucrează cu specialiștii pentru a găsi cele mai bune soluții. „Suntem cât se poate de participativi la găsirea și asumarea soluțiilor”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit unor surse Realitatea PLUS.
Ambulanță/ Arhivă foto
4 persoane, inclusiv două fetiţe de 4 şi 2 ani, în stare gravă după ce s-au intoxicat cu soluţie antiparazitară pentru animale
Patru persoane, inclusiv două fetiţe cu vârste de 2 şi, respectiv, 4 ani au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţan de Urgenţă (SJU) Bihor, după ce s-au intoxicat cu o soluţie antiparazitară pentru animale. În prezent, ambii copii sunt internaţi în secția de Terapie Intensivă a unității medicale, fetiţa de 2 ani fiind intubată şi ventilată mecanic.
Proteste/ Arhivă foto
Angajații din Sănătate sunt tot mai aproape de GREVA GENERALĂ. Peste 300 de persoane, așteptate, joi, în fața Ministerului Muncii
Angajații din Sănătate mai fac un pas spre greva generală. În acest sens, Federaţia Solidaritatea Sanitară anunţă că a notificat Guvernul cu privire la intenţia declănşării protestului. Guvernanții au la dispoziție 10 zile pentru a evita declararea grevei la nivelul acestui sector atât de important pentru societate. Până la luarea unei decizii în acest sens, sindicaliștii vor ieși în stradă, joi, în fața Ministerul Muncii, unde sunt așteptate peste 300 de persoane.
Fermierii și transportatorii protestează de trei săptămâni! Aceștia acuză Poliția de INTIMIDARE. Tensiuni la cote maxime
Fermierii și transportatorii protestează de trei săptămâni! Aceștia acuză Poliția de INTIMIDARE. Tensiuni la cote maxime
De trei săptămâni protestatarii din agricultură și din transporturi sunt în stradă în toate colțurile țării dar și la intrare în Capitală. Tensiunile au ajuns la cote maxime. Forțele de ordine au fost suplimentate, iar polițiștii îi împiedică pe protestatari să mai plece în convoi în zona Afumați, acuză aceștia. Oamenii spun ca nu renunță până când toate revendicările nu vor fi puse în aplicare.
Bărbat cu fiul de 3 ani în braţe, la un pas să fie ucis de un vecin beat
Bărbat cu fiul de 3 ani în braţe, la un pas să fie ucis de un vecin beat: a încercat să-i calce cu maşina, apoi a coborât la ei cu un cuţit
Un bărbat şi cei doi copii ai săi au fost ţinta unei tentative de omor. Făptaşul ar fi chiar un vecin din sat. Se pare că acesta s-a urcat băut la volan şi a dat cu mașina intenționat peste bărbatul ce își ținea în brațe băiețelul de nici 3 ani. Cei doi au ajuns la spital. Șoferul, cunoscut ca fiind un om agresiv, a fost reţinut. Incidentul a avut loc luni seara, în localitatea Surduc, din Bihor.
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Pensiile până în 3.000 de lei ar putea scăpa de impozit! Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Finanțelor să vină cu impactul bugetar
Sunt tensiuni uriaște pe banii pensionarilor! Social-democrații îi cer ministrului de Finanțe să explice de unde ia banii pentru o nouă majorare propusă de liberali care ar ajunge la peste un milion de pensionari. Este vorba despre creșterea pragului de neimpozitare a pensiilor la 3.000 de lei, propunerea cu care PNL a venit la ultima ședință de Coaliție. Potrivit unor surse, premierul este nemulțumit că propunerea a venit în timpul vizitei FMI în România.
Casa Unirea continuă să își bată joc de fermieri. Oamenii nu și-au primit banii nici până astăzi: umilință maximă
Casa Unirea continuă să își bată joc de fermieri. Oamenii nu și-au primit banii nici până astăzi: umilință maximă
Continuă bătaia de joc la adresa fermierilor români care și-au vândut recoltele la Casa Unirea. Societatea a adunat marfă din toată țara pentru a deschide magazinul de la Afumați, însă micii producători care au livrat marfa acolo nu și-au primit banii nici până în ziua de azi. În plus, în evidențele societății apar facturi neachitate în valoare de 10 milioane de euro în ultimele 6 luni ale anului trecut, de la retaileri către Casa Unirea. 
Trăsătura toxică care îți ține viața în loc: ce trebuie să elimini în 2024, în funcție de semnul tău zodiacal
Trăsătura toxică care îți ține viața în loc: ce trebuie să elimini în 2024, în funcție de semnul tău zodiacal
Începutul unui nou an aduce cu sine ocazia perfectă de a reflecta asupra obiceiurilor și trăsăturilor noastre care ne pot afecta progresul și fericirea în viață. Fiecare semn zodiacal are propriile tendințe toxice, care pot acționa ca niște lanțuri care ne țin prizonieri și ne împiedică să ne manifestăm adevăratul potențial. În acest 2024, este timpul să facem o introspecție sinceră și să identificăm acele trăsături negative pe care trebuie să le eliminăm pentru a ne elibera și a ne învăța să trăim în armonie cu noi înșine și cu cei din jur.
Anouchka Delon, fiica actorului, vorbind despre starea tatălui său. Foto: Profimedia
Alain Delon a fost plasat sub „protecţia justiţiei” - “Risc suicidar major”
Alain Delon, unul dintre cei mai cunoscuți și influenți actori francezi, se confruntă cu grave probleme de sănătate care au condus la luarea unei decizii neașteptate. Starul a fost recent plasat sub „protecția justiției” de către un judecător de tutelă de la un tribunal din Paris. Această măsură a fost luată în contextul unor preocupări legate de un posibil risc suicidar major asociat stării sale de sănătate.
Gabriela Firea și Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Firea, despre demisia din PSD dacă partidul va pierde alegerile: „I-am spus lui Grindeanu că nu sunt în totalitate de acord cu ce a afirmat”
Gabriela Firea a făcut o serie de declarații-bombă, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, după ce a acuzat că este ținută pe bară de PSD. Fostul edil general a dezvălut parțial relațiile pe care le are cu colegii din PSD, atât din organizația de București, cât și cei de la centru, într-un interviu în exclusivitate cu Anca Alexandrescu.
Schimbări majore la WhatsApp
Schimbări majore la WhatsApp: Meta pregătește 3 funcții noi care vor să revoluționeze experiența de utilizare
2024 se anunță un an plin de schimbări și inovații pentru WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume. Pentru a-și menține poziția de lider și a răspunde nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor, WhatsApp pregătește lansarea a trei funcții noi care promit să revoluționeze experiența de utilizare, oferind o mai mare interacțiune și funcționalitate.
Vladimir Putin și-a publicat declarația de avere
Vladimir Putin și-a publicat declarația de avere din care reiese că este mai sărac decât un simplu cetățean. Reacții acide pe internet
 Cu câteva luni înaintea alegerilor prezidențiale din Federația Rusă, Vladimir Putin și-a publicat declarația de avere, în speranța de a stârni încrederea și susținerea poporului său. Cu toate acestea, contrar așteptărilor, declarația sa de avere a avut un efect exact opus: a șocat și revoltat mulți cetățeni. Constrâns să se compare cu un simplu cetățean, Putin a ajuns să pară mai sărac decât majoritatea populației, un paradox care nu a făcut decât să provoace ironii și reacții acide pe internet.