Articolele din categoria ACTUAL:

Atacuri în rafală la George Simion
Atacuri în rafală la George Simion. Cine spune că liderul AUR servește interesele lui Putin și cere să fie scos în afara legii
Atac concertat la adresa partidului condus de George Simion. Omul lui Ponta, rectorul de la SNSPA, cere scoaterea AUR și a lui George Simion în afara legii pentru că ar promova interesele Rusiei. Remus Pricopie a făcut un apel către parlamentarii români pentru a opri ascensiunea lui Simion. Și Marcel Ciolacu este de părere că statul ar trebui să investigheze relația dintre Simion și KGB. Între timp a intervenit și fostul lider liberal Crin Antonescu a intervenit în scandal. El susține că deși nu există „elemente” care să indice „o legătură directă”, acțiunile lui folosesc Kremlinului. Liderul AUR, contactat de Realitatea, nu a exprimat un punct de vedere. 
Horoscopul zilei, miercuri, 31 ianuarie 2024
Horoscopul zilei, miercuri, 31 ianuarie 2024. Astrele iritabile dau bătăi de cap unor zodii. Două zodii vor fi răsfățatele zilei
Horoscopul zilei de mâine, 31 ianuarie 2024, aduce cu sine o energie intensă, marcată de cuadratura dintre Luna în Balanță și Marte în Capricorn, care le poate determina pe zodii să intre în conflicte. Pe de altă parte, conexiunea armonioasă dintre Soare și Lună aduce o notă dulce în acest context dificil. Aceasta poate aduce claritate și înțelegere în situații complexe, oferind posibilitatea de a găsi soluții adecvate și de a îmbunătăți relațiile cu cei din jur.
Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai resping banii propuși de familia Pascu
Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai resping banii propuși de familia Pascu și vor să dea poliția în judecată. „Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”
Părinții celor doi tineri care au pierit în tragicul accident din vara trecută, petrecut în localitatea 2 Mai, au respins propunerea de mediere venită din partea familiei Pascu. Ei au declarat că refuză categoric banii oferiți de familia șoferului drogat și intenționează să dea poliția în judecată. Cu o voce plină de durere și demnitate, acești părinți afirmă că nu există preț în ceea ce privește pierderea ireparabilă a copiilor lor și consideră această ofertă ca pe o insultă adusă memoriei și valorilor acestora. Neclintiți în dorința de a căuta adevărul și dreptatea, părinții victimelor lui Pascu își pregătesc acum strategia legală pentru a obține răspunsuri și a aduce responsabilitatea celor implicați în tragedie.
Elon Musk a reușit să implanteze primul cip în creierul unui pacient
Elon Musk a reușit să implanteze primul cip în creierul unui pacient. „Primele rezultate arată o activitate neuronală promiţătoare"
Elon Musk, inovatorul și antreprenorul celebru pentru proiecte precum Tesla și SpaceX, a anunțat că start-up-ul Neuralink, la care este co-fondator, a efectuat cu succes primul său implant cerebral la un pacient. Cu un talent unic de a aduce la viață idei futuriste, Elon Musk caută acum să transforme modul în care funcționează creierul uman, cu potențialul de a îmbunătăți performanța și a trata diverse afecțiuni neurologice.
Noua reședință secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii lui Navalni. Foto: Captură YouTube
Noua reședință secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii ruși. VIDEO cu proprietatea impresioantă care se întinde pe un kilometru pătrat
Jurnaliștii din Rusia au reușit să descopere noua reședință secretă a liderului rus Vladimir Putin. Această proprietate impresionantă, care se întinde pe un kilometru pătrat, a fost dezvăluită de către site-ul de investigații Dossier Center, specializat în corupția elitei din Rusia, punând în lumină un aspect mai puțin cunoscut al vieții private a lui Putin și ridicând o serie de semne de întrebare cu privire la proveniența și utilitatea acestei reședințe.
Percheziţii la cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău / Foto: Inquam Photos
Percheziţii la cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău, într-un dosar privind posibile infracţiuni de corupţie
Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) şi procurorii fac, marţi, percheziţii la sediul unei policlinici din municipiul Buzău, unde funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău, dar şi la domiciliile şi autoturismele cadrelor medicale care lucrează în instituţie, într-un dosar privind posibile infracţiuni de corupţie. Mai multe persoane au fost duse la audieri.