Articolele din categoria ACTUAL:

Pacienții români care vor avea vechime în muncă pentru perioada tratamentului
Acești pacienți vor avea vechime în muncă pentru întreaga perioadă a tratamentului. Actul normativ a trecut de Senat
În cadrul ședinței reunite a grupurilor PNL, senatoarea Nicoleta Pauliuc a făcut o serie de declarații importante referitoare la un proiect care vizează recunoașterea perioadei de tratament pentru bolnavii oncologici ca vechime în muncă. Aceste declarații reflectă preocuparea pentru îmbunătățirea calității vieții pacienților, familiilor cu copii și eliminarea discriminării în aceste domenii.
Dezvăluiri exclusive de la ședința grupurilor reunite PNL
Dezvăluiri exclusive de la ședința grupurilor reunite ale PNL: Impozitarea pensiilor, eliminarea publicității la jocurile de noroc, jaloanele PNRR, printre subiectele tranșate de liderii liberali
Liderii Partidului Național Liberal (PNL) s-au reunit într-o ședință a grupurilor parlamentare pentru a dezbate o serie de subiecte importante pentru agenda partidului. Conform surselor Realitatea Plus, printre temele abordate s-au numărat impozitarea pensiilor, eliminarea publicității la jocurile de noroc și jaloanele Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 
Ramona lucrează la Dispeceratul Poliției Capitalei de 4 ani. Foto: Facebook
Cum a salvat o dispeceră la Poliția Capitalei o tânără de la sinucidere: „Numai cu tine accept să vorbesc. Și să nu vină nimeni după mine că mă omor”
Un dispecer de la Poliția Capitalei a salvat, zilele trecute, o tânără care voia să-și ia viața. Ramona era de serviciu când un apel la 112, dat de tatăl fetei, a dat alerta. "Fata mea a lăsat un bilet de adio! Spune că vrea să se sinucidă", a spus disperat apelantul. Din clipa în care a preluat cazul, Ramona a știut că trebuie să facă tot ce-i stă în putință pentru a sava o viață.
Cum a primit un elev din Buzău 3.000 de euro reparație după ce a fost la un pas de exmatriculare pentru că și-a criticat profesoara de desen
Cum a primit un elev din Buzău 3.000 de euro reparație după ce a fost la un pas de exmatriculare pentru că și-a criticat profesoara de desen
 Conducerea unui colegiu din Buzău a fost nevoită să șteargă din registre nota 2 la purtare acordată unui elev în urmă cu peste cinci ani și să plătească daune morale în valoare de 3.000 de euro. Această situație a fost rezultatul acțiunii în instanță a părinților elevului în anul 2018, iar procesele legate de acest caz s-au încheiat cu o decizie definitivă a Curții de Apel.
Caravana Medicală se află în Brașov. Spitalul mobil staționează în comuna Pârâu până pe 1 februarie
Caravana Medicală se află în Brașov. Spitalul mobil staționează în comuna Pârâu până pe 1 februarie
Caravana Medicală și-a deschis ușile pentru oameni în cel de-al 4-lea județ de la începutul anului. Localnicii din județul Brașov, din 3 comune, vin de ieri să ceară ajutorul Spitalului Mobil. Medicii proiectului și toți voluntarii nu sunt opriți nici de temperaturile cu minus, nici de oboseală. Sunt acolo pentru oameni și îi ajută cu sufletele deschise pe fiecare în parte.
Au crescut taxele notariale pentru tranzacții imobiliare
Au crescut taxele notariale pentru tranzacțiile imobiliare. Cât vor trebui să scoată din buzunar românii de anul acesta
Începând cu anul 2024, taxele notariale pentru tranzacțiile imobiliare, precum și pentru alte servicii, au suferit o creștere semnificativă. Aceste ajustări au un impact major asupra contribuabililor, cu unele taxe crescând cu peste 25%. De asemenea, taxele notariale în cazul divorțurilor s-au dublat, adăugând o povară financiară suplimentară pentru cei implicați în acest proces neplăcut. 
SURSE: Nicolae Ciucă, în ședința BPN: „E important să ne gândim cum ne protejăm fermierii și transportatorii”
SURSE: Nicolae Ciucă, în ședința BPN: „E important să ne gândim cum ne protejăm fermierii și transportatorii”
Nicolae Ciucă - președintele PNL a abordat, în ședința Biroului Politic Național (BPN), problemele fermierilor și ale transportatorilor, care protestează de trei săptămâni. Acesta a spus că PNL este în continuare deschis la dialog și lucrează cu specialiștii pentru a găsi cele mai bune soluții. „Suntem cât se poate de participativi la găsirea și asumarea soluțiilor”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit unor surse Realitatea PLUS.