Articolele din categoria ACTUAL:

Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024
Cât te costă să-ți cânte Irina Loghin la petrecere în 2024. Regina muzicii populare încă dă curs evenimentelor private și sărbătorilor locale
Irina Loghin, cunoscută și iubită de publicul larg pentru vocea ei puternică, continuă să fie o parte integrantă a scenei muzicale românești. Cu o carieră îndelungată, Irina Loghin a reușit să transmită mesajul muzicii populare românești în toate colțurile țării și chiar și în străinătate. Acesta este unul dintre motivele pentru care ea este tot mai căutată la evenimentele private și sărbătorile locale.
Virusul H5N1 al gripei aviare este privit ca o potențială amenințare pandemică
Se pregătește un nou tip de vaccin în Europa și SUA. Cine va fi obligat să urmeze tratamentul?
Statele Unite ale Americii și ţările europene iau măsuri pentru a achiziționa sau produce vaccinuri împotriva virusului gripei aviare H5N1. Tratamentul ar putea fi utilizat la protejarea lucrătorilor expuși riscului de infecţie din sectoare precum creșterea păsărilor şi lactatelor, pe fondul avertismentelor că anumite mutații ale virusului aviar pot deveni la fel de periculoase precum coronavirusurile.
Victor Ponta a fost la un moment dat în relații cordiale cu Florian Coldea
Ponta a explodat, după ce a auzit ce a spus Băsescu despre Coldea: "Băsescu minte, ca de obicei!"
Victor Ponta a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre mafia din jurul lui Florian Coldea, cu care spune că s-a văzut de zeci de ori! Fostul premier al României crede că principalul vinovat pentru ascensiunea generalului este nimeni altul decât Traian Băsescu, cel care ar fi controlat serviciile în timpul mandatului. "Băsescu este mincinos", spune Ponta, după ce fostul șef de stat s-a dezis fără nicio remușcare de Coldea și Kovesi. În plus, întrebat despre dosarele care i s-au deschis în timpul mandatului, Ponta nu a vrut să confirme dacă în spatele lor se afla Coldea. 
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024
Topul țărilor cu cei mai mulți bețivi în 2024. România se află în top 10, iar vecinii de la Est sunt pe podium
După compilarea mai multor studii și rapoarte, site-urile de specialitate au publicat clasamentul mondial al țărilor unde se consumă cel mai mult alcool, iar rezultatele sunt necruțătoare: Țara noastră se află printre cele unde alcoolul este consumat în cantități mari, ocupând un loc „respectabil” în top 10. Dar, surprinzător pentru mulți, vecinii noștri de la Est au reușit să se poziționeze chiar pe podium, ocupând locul doi în clasament.
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie. La ce trebuie să fii atent și cum poți să previi infectarea
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!
Creanga uriașă s-a prăbușit pe una dintre aleile circulate ale Parcului Bazilescu
Tânără internată în stare gravă, după ce a fost lovită de o creangă ruptă, într-un parc administrat de Clotilde Armand
Caz șocant în parcul Bazilescu din sectorul condus de primărița Clotilde Armand. O tânără a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost lovită de o creangă ruptă dintr-un copac. Prietenul femeii a fost și el lovit. Victima este internată la terapie intensivă și urmează să fie operată, potrivit Realitatea Plus. Accidentul putea avea urmări mult mai grave, aleea unde a căzut creanga fiind una pe care copiii obișnuiesc să se joace sau să se plimbe cu biciclete și trotinete. 
Imagine aeriană a râului Kotok (Image credit: Ken Hill/National Park Service)
Râurile au devenit portocalii și acide precum oțetul. Dezastrul natural care amintește de Apocalipsa
Râurile din Alaska au căpătat o culoare portocaliu strălucitor, iar aciditatea lor este deja la nivelul unei soluții de oțet. Acestea sunt primele efecte ale topirii solului veșnic înghețat (permafrost), sub efectul încălzirii ce afectează zonele limitrofe polilor. Culoarea apelor este atât de stridentă, încât traseul acestora poate fi observat din spațiu. Oamenii de știință avertizează că este doar începutul și că problemele se pot agrava in viitor.
Nemții au ajuns să bea cafea pe datorie. Foto: Profimedia
Nemții au ajuns să bea cafea pe datorie: "Pensiile sunt o bătaie de joc, toate s-au scumpit" - dezvăluirile unei românce din Germania
În contrast cu imaginea de putere economică solidă și stabilitate pe care Germania o prezintă la nivel global, realitatea de zi cu zi pentru mulți dintre locuitorii acestei țări este departe de a fi ideală. Deși este adesea percepută ca un model de stabilitate, Germania ascunde o realitate mai complexă, în care mulți locuitori se confruntă cu dificultăți financiare și stresuri zilnice.