Articolele din categoria ACTUAL:

Diana Șoșoacă, acuzată de propriul soț că își regizează amenințările
Diana Șoșoacă, acuzată de propriul soț că își regizează amenințările. „Este o actriță din naștere. Era simpatizantă și votantă USR”
Scandalul din familia Șoșoacă continuă! Silvestru Șoșoacă spune că tot ceea ce acuză senatoarea că i se întâmplă, în special amenințările, sunt doar regizări pentru a atrage atenția, pentru că știe că nu mai are vreo șansă în politică, susține soțul. Mai mult, modelul de conducere al partidului ar fi inspirat chiar de la adversarii politici din USR. 
Intoleranța la histamină se poate manifesta prin erupții cutanate
Erupții cutanate, dureri de cap, inflamația mucoasei nazale? Mihaela Bilic explică intoleranța la histamină. Când ar trebui să ne îngrijoreze reacțiile
Erupțiile cutanate, durerile de cap și inflamația mucoasei nazale pot fi semne ale unei posibile intoleranțe la histamină, un compus prezent în organism care reglează răspunsurile inflamatorii.  Mihaela Bilic, medic nutriționist recunoscut pentru expertiza sa în domeniul sănătății și nutriției, a atras atenția asupra importanței înțelegerii și gestionării acestei intoleranțe, care poate afecta calitatea vieții și starea de sănătate a unei persoane. 
Alina Gorghiu
Cherecheș, dus la Rahova. Alina Gorghiu: "Le reamintesc celor care încă mai cred că pot scăpa de justiţie că o să-i aducem acasă, mai devreme sau mai târziu"
Fostul primar din Baia Mare Cătălin Cherecheş, extrădat din Germania pentru a executa în România pedeapsa de cinci ani de închisoare pentru luare de mită, a ajuns, miercuri, la Penitenciarul Rahova. Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a amintit ”celor care încă mai cred că pot scăpa de justiţie” că vor fi aduşi acasă, ”mai devreme sau mai târziu”.
Reacția lui Piedone la anunțul candidaturii lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei
Reacția lui Piedone la anunțul candidaturii lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei: Finu' e actor de împumut, în scurt-metrajul mut!
Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei. Aflat la rândul său în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, Piedone a reacționat printr-o postare acidă pe Facebook, prin care și-a exprimat opinia  referitoare la persoana nou-venită în arena politică. 
Ciolacu, la nominalizarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Generală: Nu m-am certat cu Gabriela Firea. Atât ea, cât și Sebastian Burduja, au fost de acord să facem o echipă
Ciolacu, la nominalizarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Generală: Nu m-am certat cu Gabriela Firea. Atât ea, cât și Sebastian Burduja, au fost de acord să facem o echipă
Premierul Marcel Ciolacu este convins că medicul Cătălin Cîrstoiu are posibilitatea și capacitatea de a câștiga fotoliul de primar general în numele alianței PSD - PNL. Șeful guvernului si al PSD a afirmat că s-a săturat să audă explicații de ce nu se pot face lucruri și l-a criticat pe actualul edil general Nicușor Dan că nu a discutat cu nimeni pentru a găsi soluții în folosul bucureștenilor.