Articolele din categoria ACTUAL:

Val de avertismente și critici pentru România de la Comisia Europenă
Val de avertismente și critici pentru România de la Comisia Europeană. “Vedem că tendința merge în direcția greșită. Suntem foarte îngrijorați”
Reprezentanții Comisiei Europene au adus un val de avertismente și critici la București, în cadrul vizitei lor pentru evaluarea stadiului implementării Planului Național de Redresare și Reziliență. Aceștia au evidențiat o situație fiscală îngrijorătoare în România, subliniind faptul că deficitul trebuia să fie corectat până în acest an conform planului stabilit.
Klaus Iohannis / Foto: Inquam Photos
Klaus Iohannis participă la două evenimente europene importante în perioada 21-22 martie. Care este agenda președintelui
Preşedintele Klaus Iohannis va participa, în perioada 21-22 martie 2024, la Summitul Energiei Nucleare, la reuniunea Consiliului European şi la Summitul Euro în format extins, care vor avea loc la Bruxelles, Regatul Belgiei. În cadrul Consiliului European, liderii UE vor aborda teme de actualitate de pe agenda europeană şi globală, precum situaţia din Ucraina, securitatea şi apărarea Uniunii Europene, extinderea UE, situaţia din Orientul Mijlociu, fenomenul migraţiei, provocările din sectorul agricol european şi aspecte legate de viitoarea Agendă Strategică a UE.
Negocierile sindicatului cu conducerea Poștei Române au eșuat
Negocierile sindicatului cu conducerea Poștei Române au eșuat. Angajații vor declanșa greva generală până la începutul lunii aprilie
Negocierile dintre sindicatul angajaților din cadrul Poștei Române și conducerea companiei au ajuns la un impas, iar angajații vor declanșa o grevă generală până la începutul lunii aprilie. Această decizie va avea un impact major asupra activității oficiilor poștale din întreaga țară și va afecta în mod semnificativ pe cei care depind de serviciile acestora, precum persoanele care primesc alocatii sociale și ridică pensia de la poștă. Paralizarea activității poștale va genera neajunsuri și va crea dificultăți în ceea ce privește primirea corespondenței și a plăților, amplificând tensiunile deja existente între sindicat și conducerea Poștei Române.
"Surpriza" descoperită de o tânără din Cluj în mâncarea chinezească comandată: UN ȘURUB
"Surpriza" descoperită de o tânără din Cluj în mâncarea chinezească comandată: UN ȘURUB
Lipsa de timp, oboseala și uneori chiar comoditatea îi determină pe tot mai mulți români să comande mâncare de tip fast-food pentru care scot din buzunar sume deloc de ignorat. Oamenii piard din vedere că acest tip de mâncare, pe lângă faptul că este nesănătoasă, poate veni la pachet cu diverse "surprize" deloc plăcute: de la indigestii și toxiinfecții alimentare și până la mici obiecte care le-ar putea pune viața în pericol. 
Percheziții în București și în alte două județe, la un grup infracțional specializat în camătă și șantaj
Percheziții în București și în alte două județe, la un grup infracțional specializat în camătă și șantaj
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, camătă, șantaj și complicitate la șantaj, informează DIICOT, într-un comunicat.