Articolele din categoria ACTUAL:

ANM avertizează: vânt puternic și frig în mai multe zone ale țării
ANM avertizează: vânt puternic și frig în mai multe zone ale țării. Când va veni, în sfârșit, primăvara
Frigul a pus stăpânire peste țarăși românii s-au vazut nevoiți să scoată din nou hainele de iarna din garderobă. Ca și cum aceasta nu era de ajuns, ANM a emis trei  avertizări nowcasting de vânt puternic în mai multe zone ale țării. Dar cât va mai dura acest episod de vreme rea și când ne putem astepta sa ne bucurăm, în sfârșit, de primavara? Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat la Realitatea Plus la ce să ne așteptăm de la vreme în această perioadă. 
Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca
Conducerile PSD şi PNL se reunesc, separat, pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei
Conducerile PSD şi PNL se reunesc, joi, pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei, după ce în urmă cu o zi au anunţat candidatul la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitatului Universitar. Liberalii se reunesc de la ora 15.00 în Biroul Politic Naţional, în timp ce social-democraţii au Consiliul Politic Naţional, de la aceeaşi oră, la Palatul Parlamentului. Discuţii au avut loc şi miercuri, liberalii având o şedinţă internă la Vila Lac, pentru definitivarea candidaţilor la alegerile din 9 iunie.
Două amenzi dintr-o
Două amenzi dintr-o lovitură pentru un curier care mergea cu bicicleta pe trotuar. Tânărul s-a adresat instanței: ce a obținut
Un curier din Iași s-a ales cu o amendă usturătoare. Curierul a fost oprit de un polițist pe când se afla pe trotuar. Întâlnirea dintre cei doi a avut ca urmare două amenzi, în valoare totală de 1.740 lei. Concret, polițistul l-a sancționat pe curier pentru că circula cu bicicleta pe trotuar și pentru că folosea telefonul mobil în timpul mersului, fără a folosi un sistem de tip „mâini libere”.
Legumele din serele românești, un adevărat pericol pentru sănătate! / Captură video
Legumele din serele românești, un adevărat pericol pentru sănătate! În peste 40% dintre acestea s-au descoperit urme de substanțe toxice
Legumele din serele românilor au ajuns un adevărat pericol pentru sănătate! Experții au analizat peste 1.300 de probe de legume din România și au găsit în peste 40% din acestea urme de substanțe toxice, un procent dublu față de anul trecut. Astfel, în perioada Postului Mare, când foarte mulți români aleg să mănânce tot mai multe legume, aceștia riscă să se îmbolnăvească din cauza pesticidelor. Cele mai periculoase sunt mărarul, salata și roșiile. 
Macron
Război în Ucraina, ziua 757: Un nou summit european la Bruxelles pentru a înarma mai bine Kievul. Macron: "Dacă lăsăm Ucraina să piardă acest război, atunci Rusia va ameninţa cu siguranţă Moldova, România şi Polonia"
La summitul de la Bruxelles, care va avea loc joi şi vineri, liderii europeni vor încerca să înarmeze mai bine Ucraina, în faţa a ceea ce ei consideră a fi o ameninţare rusă din ce în ce mai îngrijorătoare. Ajutorul occidental se epuizează şi mai mulţi lideri europeni sunt îngrijoraţi că Ucraina ar putea fi învinsă de o Rusie care nu se va opri aici.