Articolele din categoria ACTUAL:

Ministrul Mediului, despre Programul Rabla Plus: „Au reuşit să epuizeze bugetul în doar 16 minute”
Ministrul Mediului, despre Programul Rabla Plus: „Au reuşit să epuizeze bugetul în doar 16 minute”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a afirmat, joi seară, cifrele pentru Programul Rabla Plus la persoane fizice sunt mai scăzute decât la ediţiile anterioare, întrucât a scăzut subvenţia, dar programul a suscitat un interes foarte mare din partea persoanelor juridice şi din partea autorităţiloe publice. Acestea au epuizat foarte repede bugetul, ceea ce este o bucurie, dar aduce şi nemulţumiri, fiind necesare modificări.
Horoscopul dragostei, săptămâna 25 - 31 martie
Horoscopul dragostei, săptămâna 25 - 31 martie. Ajutor de la Venus, care nu lasă relațiile să se destrame. Trei zodii vor trăi clipe de pasiune intensă
Începutul acestei săptămâni aduce o schimbare semnificativă în domeniul relațiilor, odată cu eclipsa de Lună în Balanță. Echilibrul și armonia vor fi aspectele cheie în dragoste, iar mulți nativi vor simți nevoia să repare și să consolideze legăturile existente. Sub influența acestei energii pozitive, este momentul potrivit pentru a lua decizii importante împreună cu partenerul, punând accentul pe comunicare și înțelegere în relația de cuplu.
Pe 31 martie, România intră în spațiul Schengen aerian si naval
Minorii români nu vor mai fi controlați obligatoriu pe aeroport, dacă vor călători însoțiți spre țări Schengen
Minorii nu vor mai fi controlați suplimentar atunci la îmbarcarea în curse aeriene spre spațiul Schengen, dar însoțitorii trebuie să aibă la ei documentele prevăzute de lege. Prevederea apare în Ordonanța de Urgență care stabilește condițiile de acces aerian în țările Schengen începând cu 31 martie. Documentul a fost aprobat în ședința de executiv de joi.