Articolele din categoria ACTUAL:

Condiții inumane într-un centru pentru vârstnici, descoperite de Protecția Consumatorilor
Un nou scandal al azilelor, pe cale să explodeze: Condiții inumane într-un centru pentru vârstnici, descoperite de Protecția Consumatorilor
Un control efectuat de Protecția Consumatorilor la două azile pentru vârstnici din Prahova a dezvăluit condiții de trai inumane și insalubre pentru cei cazați într-una dintre locațiile respective. Inspectorii au constatat că nu doar mediul în care trăiau aceștia era extrem de neglijat, cu paturi murdare și mâncare preparată în condiții insalubre, ci și faptul că mulți dintre bătrâni sufereau de scabie din cauza condițiilor precare. 
Clădire în paragină în Arad. Foto: Ziua de Vest
Peste 2.000 de arădeni plătesc impozit majorat cu 500% pentru imobilele în paragină. Doar 193 dintre cei somaţi să îşi reabiliteze clădirile au făcut demersurile legale
În municipiul Arad, o problemă cu impact major asupra comunității a devenit evidentă în ultimul timp, pe măsură ce peste 2.000 de locuitori sunt nevoiți să plătească o "taxă pe paragină", un impozit majorat cu 500%, pentru imobilele deținute care se află într-o stare avansată de degradare. Această măsură drastică a venit în contextul în care aceste clădiri abandonate reprezintă nu doar o problemă estetică, ci și un pericol real pentru trecători și pentru comunitate în ansamblu.  
AMbulanță
Un bărbat a murit după ce ambulanța nu a reușită să ajungă la el! Caz revoltător în Teleorman: comercianții, nevoiți să vândă pe jos din cuza primarului
Caz șocant în județul Teleorman. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce Ambulanța nu a putut ajunge la el pentru că strada era blocată de comercianți care își vindeau marfa pe asfalt. Totul după ce, primarul de la PSD a pus monopol pe singura piața privată din oraș și a dat producătorii afară, susțin localnicii.
Expertiza în cazul accidentului mortal provocat de bancherul Radu Ghețea a fost făcută publică
Expertiza în cazul accidentului mortal provocat de bancherul Radu Ghețea a fost făcută publică: care a fost, de fapt, cauza?
Apar noi detalii în cazul bancherului care a accidentat mortal un bărbat în vara anului 2022. Potrivit expertizei, incidentul provocat de Radu Ghețea a avut drept cauză adormirea acestuia la volan, ori folosirea telefonului în timpul conducerii mașinii. Totodată, soția victimei a rupt tăcerea și a vorbit despre moartea bărbatului. Femeia a susținut că nicio pedeapsă dictată de justiție nu îi va aduce alinarea și acuză procurorii că tergiversează ancheta de doi ani. Tragedia s-a petrecut în zona localității Hârşova. Potrivit anchetatorilor, Radu Grațian Ghețea a intrat cu mașina pe contrasens, unde a accidentat mortal un șofer care circula regulamentar. 
Catalin Cirstoiu
Nicușor Dan, prima reacție după ce a aflat că medicul Cîrstoiu va fi adversarul său în alegeri: Voturile PSD, împărțite între el și Popescu Piedone
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a afirmat, joi seară, că medicul Cătălin Cîrstoiu, susţinut pentru Primăria Bucureşti de PSD şi PNL, i-a lăudat pe primarii Sorin Oprescu şi Gabriela Firea, aceasta din urmă fiind chiar şefa lui de campanie. Nicuşor Dan crede că electoratul PNL nu-l va urma pe Cîrstoiu, iar voturile PSD se vor împărţi între acesta şi Cristian Popescu Piedone.
Crima din Botoșani ar fi fost premeditată! Ce a făcut soțul femeii înainte de a-i lua viața: noi detalii din anchetă
Crima din Botoșani ar fi fost premeditată! Ce a făcut soțul femeii înainte de a-i lua viața: noi detalii din anchetă
Apar noi detalii în cazul crimei teribile din Botoșani. Atacul ar fi fost premeditat. Înainte să-și ucidă soția în scara blocului, individul și-a făcut câteva răni superficiale pentru a-i păcăli pe polițiști că ar fi fost vorba despre autoapărare. În prezent, bărbatul se află în spital unde primește îngrijiri medicale. Totul s-a intamplat după ce victima, care avea un ordin de protecție, a depus actele de divorț, iar soțul nu a putut accepta despărțirea. Urmează informații cu un puternic impact emoțional!