Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu se implică în sport: "O perioadă prea lungă a fost lipsă de performanță. Să creionăm un program transpartidic pe termen mediu și lung"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la ceremonia dedicată sportivilor medaliaţi la competiţiile sportive internaţionale - Jocurile Europene şi Special Olympics, că o perioadă mult prea lungă a fost o lipsă de performanţă în sportul românesc, că o perioadă mult prea lungă Guvernul şi statul nu au auvt un program coerent în ceea ce priveşte sportul de performanţă. El a anunţat că doreşte realizarea unui program transpartinic pe termen mediu şi lung pentru sportul românesc.
Noi mărturii din centrele de plasament din Teleorman! Cum sunt pedepsiți copiii
Noi mărturii din centrele de plasament din Teleorman! Cum sunt pedepsiți copiii
O nouă mărturie șocantă a unui copil plasat în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman aduce la lumină alte abuzuri și tratamente inumane la adresa minorilor. Unul dintre copii ne-a dezvăluit cum educatorii îi pedepsesc pe cei care nu le urmează indicațiile, iar conducerea instituției pare să fie conștientă de aceste abuzuri, dar nu a luat măsuri adecvate pentru a proteja copiii fără părinți.