Articolele din categoria ACTUAL:

Viktor Orban / Foto: Inquam Photos, Laszlo Beliczay
Tensiuni înainte de discursul lui Viktor Orban la Băile Tușnad - Organizatorii anunță că nu vor permite accesul membrilor Asociației "Frăția Ortodoxă"
Organizatorii Universităţii de Vară de la Băile Tuşnad au transmis, vineri seara, că la alocuţiunea pe care premierul Ungariei, Viktor Orban, o va susţine sâmbătă, nu vor permite intrarea membrilor Asociaţiei ''Frăţia Ortodoxă'' sau al altor persoane despre care există suspiciunea că vor încălca legea sau vor pune în pericol participanţii.
Scene de groază într-un supermarket din Capitală / Captură video
Au fost prinși autorii scenelor cumplite dintr-un supermarket din Capitală! Un tată și fiul său, bătuți crunt în timp ce paznicii priveau
Au fost prinși agresorii care i-au bătut un tată și pe fiul acestuia într-un supermarket din Capitală. Scandalul ar fi pornit dupa ce tinerilor li s-a reproșat că nu respectă rândul de la casele de marcat. Scene șocante s-au întâmplat sub privirile paznicilor care, potrivit imaginilor, priveau nestingheriți. Potrivit unor surse, victimele și agresorii se cunoșteau și la mijloc ar fi vorba de fapt despre un conflict mai vechi. Reprezentanții supermarketului au transmis, pentru Realitatea PLus, că agenții de pază ar fi intervenit, dar scandalul a continuat și după casele de marcat. Polițiștii s-au sesizat și au deschis o anchetă. 
Ministerul Afacerilor Externe (MAE)
Atenţionare de călătorie pentru Portugalia - Restricţii de circulaţie şi controale aleatorii la frontieră - Anunțul MAE
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Portugheză că autorităţile locale reintroduc controalele aleatorii la frontieră în perioada 22 iulie - 7 august, pe durata activităţilor prilejuite de Ziua Mondială a Tineretului. Măsura priveşte punctele de control de la frontiera terestră cu Regatul Spaniei, precum şi punctele de control din aeroporturi.
Viktor Orban i-a felicitat pe jucătorii lui Sepsi
Viktor Orban, baie de mulțime la meciul Sepsi Sf. Gheorghe - U Craiova: „A fost frumos, băieţi!”
Premierul Viktor Orban a făcut baie de mulțime, vineri, la meciul de fotbal dintre Sepsi OSK şi FC U Craiova, disputat pe arena din Sfântu Gheorghe şi încheiat cu victoria gazdelor. Șeful guvernului de la Budapesta a avut parte de o primire entuziastă din partea etnicilor maghiari, care au scandat într-una din tribune și s-au îngrămădit să-și facă poze și să obțină autograful lui Orban.
În unele zone din Arad, furtuna a atins 100 km/h
Furtună violentă cod roșu în județul Arad. IMAGINI DE COȘMAR la Ineu - Acoperișuri smulse, copaci rupți- VIDEO
Furtună violentă și grindină în județul Arad, care se aflat vineri seară sub un cod roșu de vijelii și precipitații. Vântul care a atins și 90 de kilometri pe oră la rafală a smuls sau a afectat mai multe acoperișuri, a rupt copaci și a provocat întreruperi ale alimentării cu energie electrică. Imagini de coșmar au fost surprinse în localitatea Ineu, unde vântul a atins intensitatea unui urgan. 
Povestea cumplită a adolescentului de 16 ani care s-a sinucis la Vulcan - Suferința mută după ce a fost abandonat 10 ani în „grija statului”
Povestea cumplită a adolescentului de 16 ani care s-a sinucis la Vulcan - Suferința mută după ce a fost abandonat 10 ani în „grija statului”
Detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu chinurile și abuzurile prin care, încă, trec, copiii instituționalizați în România, din cauza neimplicării statului în protecția și îngrijirea lor. Un nou caz la Direcția Copilului Hunedoara. Povestea cumplită a adolescentului de 16 ani care s-a aruncat de la etaj în urmă cu câteva zile ar putea trece neobservată, dacă nu s-ar cunoaște etapele prin care a trecut „în grija statului” până să ajungă să recurgă la gestul final: sinuciderea.
Pacient oncologic/ Arhivă foto
Planul Naţional de Combatere a Cancerului ar putea fi aprobat săptămâna viitoare. Anunț crucial al ministrului Rafila - Viața a sute de oameni, în joc
Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, vineri, că Planul Naţional de Combatere a Cancerului ar putea deveni funcţional odată cu aprobarea unei ordonanţe de guvern (oug) prin care să fie puse în aplicare programele de sănătate. Acest lucru s-ar putea întâmpla, potrivit ministrului, chiar săptămâna viitoare. Anunțul lui Rafila vine la doar o zi după ultimatumul pe care i l-a dat premierul Marcel Ciolacu.